Itır Esen deprem enkazı üzerinde poz verince olanlar oldu!

Miss Turkey 2017 yarışmasıyla tanınan Itır Esen, AKUT Vakfı ile deprem projesi için bir araya geldi. Enkazın üzerinde podyumdaymış gibi poz veren Itır Esen'e karşı sosyal medyadan tepkiler çığ gibi büyümeye başladı.

Itır Esen, AKUT ile yaptığı bir proje için yıkılan bir eve ait enkaz üzerinde poz verince büyük tepki gördü. Söz konusu görüntüleri gören sosyal medya kullanıcıları, Esen'in sosyal medyada yaptığı son paylaşıma yorum yağdırdı. 

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI LİNK EDİYOR

Instagram hesabı üzerinden çekim görüntülerini paylaşan Esen, gelen tepkilerin ardından paylaşımını kaldırdı. Sözde farkındalık yaratmak için kamera karşısına geçen Esen'in yaptığının depremzedelere karşı büyük bir yanlış olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcıları Esen'i adeta link etti. Gözler söz konusu tepkilerin ardından Esen'in yapacağı açıklamaya çevrildi. 

İŞTE ITIR ESEN'İN O PAYLAŞIMINA GELEN TEPKİLERDEN BAZILARI!

Itır Esen deprem enkazı üzerinde poz verince olanlar oldu!

"Videoyu kaldırınca biteceğini mi sanıyorsun? Görüntülerin çoktan kopyalandı! İnsanların acıları ile dalga geçer gibi moda yapmak, enkaza basarak poz vermek... Bunun illa bir cezası vardı! Kimse sana ekmek yedirmez!"

"O enkazın üstünde o kıyafetinle poz verirken vicdanın sızlamadı mı? Ben izlerken sadece enkaz altından çıkan annemi, kardeşimi, arkadaşımı, küçük bedenleri görüp kahroldum!"

"Sizin gibilere prim verenlere de size de diyecek çok şey var ama değmezsiniz!"

"Gerçekten pes artık. Ne diyeceğimi bilemiyorum. insanların acıları üzerinden prim yapmayı kesin artık vicdansızlar!"

"Gerçekten dünyanın sonu gelmiş! Kafayı yediniz siz! Sizin gibileri görünce insan olduğum için utanıyorum!"

"İnsanların vefat ettiği enkazın üzerinde poz vermek nedir? Tez zamanda ıslah olasın inşallah!"

"Enkazda poz vermek? Şaka gibi! İnşallah enkaz altında kalırsın, üzerinde fotoğraf çekilirker! En kısa sürede haberini bekliyoruz!"

"İnsanların acısının üzerinde nasıl olur poz verirsiniz? Bunun adına da farkındalık mı diyorsunuz?

 

Itır Esen deprem enkazı üzerinde poz verince olanlar oldu! ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Itır Esen deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.