İşte fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan'ın milyonluk arabası ve altın dişleri!

Ünlü fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan Özkan, Rolls-Royce marka milyonluk aracıyla görüntülendi. Diğer taraftan Özkan'ın dişlerinin altın olması da dikkat çekti.

Daha önce Selin Ciğerci, Danla Biliç ve Enes Batur gibi sosyal medya fenomenleri milyonluk araçlarıyla görüntülenmişti. Başka bir fenomen olan Barış Kenan Özkan, milyonluk otomobil ve altın dişleriyle adından söz ettirdi.

İşte fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan'ın milyonluk arabası ve altın dişleri!

ALTIN DİŞERİ VAR

2017 yılında dünya evine girdiği Eylül Öztürk gibi sosyal medya fenomeni olan Barış Kenan Özkan, önceki gün Nişantaşı City’s’de milyonluk Rolls-Royce model aracıyla görüntülendi. Vücudundaki dövmelerle ve tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 1991 doğumlu Barış Kenan Özkan'ın dişlerinin altın olması da gözlerden kaçmadı.

İşte fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan'ın milyonluk arabası ve altın dişleri! - Resim : 2

"17 TANE GÜZELLİK MERKEZİMİZ VAR"

Eşi Eylül Öztürk ile birlikte kurdukları kozmetik şirketiyle hem yurt içi ve yurt dışı çalışmalar yürüttüğünü söyleyen Özkan, "Kozmetik firmamızın dışında yurt içinde 17 tane güzellik merkezimiz var. Yakın zamanda Avrupa'da da olacak" dedi.

İşte fenomen Eylül Öztürk'ün eşi Barış Kenan'ın milyonluk arabası ve altın dişleri! ile ilgili etiketler eylül öztürk Barış Kenan Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.