İstanbulspor Galatasaray canlı izle! İST GS şifresiz GS TV canlı maç izle

İstanbulspor Galatasaray maçı canlı yayınla GS TV de. Hazırlık maçında İstanbulspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. GS TV ise İstanbulspor Galatasaray hazırlık maçını canlı yayınlıyor. İşte, İST GS maçı GS TV canlı izle…

İstanbulspor Galatasaray maçı şifresiz canlı yayınla GS TV ekranlarında. Süper Lig’in lideri Galatasaray hazırlık maçında deplasmanda İstanbulspor karşısına çıkıyor. Ara transfer döneminde Zaniolo’yu kadrosuna katan sarı kırmızılılar depremzedeler yararına düzenlenecek olan mücadelede İstanbulspor engelini de geçmek istiyor.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda 4 Mart Cumartesi gününde saat 17.00’da başlayacak İstanbulspor Galatasaray maçı şifresiz olarak GS TV ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Gaziantep FK’nın ligden çekilmesiyle bu haftayı BAY geçecek olan Galatasaray geçtiğimiz hafta hazırlık maçında Alanyaspor’u 4-2 ile geçmişti. Galatasaray bay geçilen haftada İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacağını ve bilet gelirlerinin depremzedelere aktaracağını duyurdu.

İstanbulspor Galatasaray şifresiz izle

GS TV Nasıl İzlenir?

Türksat 4A
Frekans: 11180
Polarizasyon: H – Yatay
SR: 29750
FEC: 5/6
Kapsama: Batı

GS TV, Digiturk 75. kanalda yayın yapmaktadır.

İstanbulspor Galatasaray canlı izle! İST GS şifresiz GS TV canlı maç izle ile ilgili etiketler İstanbulspor Galatasaray GS TV
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.