İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Yeni sezonda kadrosu genişleyen İstanbullu Gelin'e Meral Çetinkaya, Nihal Yalçın ve Ahsen Eroğlu'nun yanı sıra Kaan Çakır da dahil oldu. İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? Ayrıntılar haberimizde...

Yeni sezonu merakla beklenen İstanbullu Gelin'e yeni isimler katıldı. Meral Çetinkaya, Nihal Yalçın, Ahsen Eroğlu ve Kaan Çakır yeni bölümlerde dizi ekibi ile kamera karşısına geçecek. İzleyiciler kadroya eklenen oyuncuların kimler olduğunu merak ediyor. İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? İstanbullu Gelin'in yeni sezonu ile ilgili bilgiler ve yeni oyuncular hakkındaki bilgileri bu haberde derledik.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş'un yönetmen koltuğuna oturduğu; Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı İstanbullu Gelin, yeni sezonda da Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. İstanbullu Gelin kadrosuna katılan oyuncu Kaan Çakır, sosyal medyadan yeni dizisini, "Çok değerli bir ekiple sanki yıllardır berabermişiz gibi... Hepimize bol keyifler" mesajıyla duyurdu.

Kadroya dahil olan yeni isimleri ve çarpıcı yeni sezon hikayesi ile İstanbullu Gelin Eylül’de Star'da olacak.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 2

KAAN ÇAKIR
Yunanistan Gümilcine’li muhacır bir ailenin ikinci çocuğu olarak 1977 yılında İstanbul, Bakırköy’de dünyaya geldi. Yeşilköy Hamdullah Tanrıöven ilköğretim okulunun ardından İstek Vakfı Bilge Kaan Koleji’nde orta ve lise öğrenimini tamamladı. Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başlayan oyuncu, okul yıllarında başta Greece müzikali olmak üzere birçok tiyatro oyununda rol aldı. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında 1998 yılında Kara Melek dizisinin 3. sezonunda izleyici karşısına çıktı. Yine aynı yıllarda Dormen Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Popcorn isimli oyun ile tiyatro sahnesinde yerini aldı.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 3

1999 yılında üniversiteden mezun oldu ve bu kez Bir İstanbul Masalı ile seyirci karşısındaydı. Yine aynı yıl Zeki Ökten'in yönetmenliğini yaptığı ilk sinema filmi Güle Güle ile beyazperdedeydi. Filmin kadrosunda Zeki Alasya, Yıldız Kenter, Metin Akpınar gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçti. Sinemadaki ilk başrol deneyimi ise "hocam" diye adlettiği yönetmen Mehmet Güreli’nin Gölge filmi oldu. Birçok dizi ve sinema projesinde rol alan oyuncu, Irak’lı ünlü yönetmen Hiner Saleem’in Dar Elbise (Tight Dress)filminde ve yönetmenliğini Görkem Yeltan'ın yaptığı Yemekteydik Ve Karar Verdim filminde de rol aldı. 2015 yılında FOX TV’de ekrana gelen Adı Mutluluk TV dizisinin ardından, oyunculuğa 2016 yılında Bodrum Masalı adlı TV dizisiyle Kanal D ekranlarında devam etmektedir.

Kaan Çakır, Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğini yaptığı Muna adlı sinema filmdeki rolüyle 52. Antalya Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 4

MERAL ÇETİNKAYA'NIN YENİ İMAJI
“İstanbullu Gelin” in 3. sezonunda kadroya dahil olan Meral Çetinkaya’nın merakla beklenen yeni imajına ait ilk kareler basınla paylaşıldı.

Bu güne kadar görmeye alışık olduğumuz tarzının dışına çıkan değerli oyuncu, Esma’nın yılladır görüşmediği görümcesi Ülfet Kavaklı’yı canlandıracak. İstanbul Nişantaşı’nda yaşayan Kavaklı, tasarımları ile modanın önde gelen isimlerinden Pera Mağazalarının hem sahibi hem de yaratıcısı.

“İstanbullu Gelin” için imaj değiştiren Meral Çetinkaya için 10 kişilik kostüm ve aksesuar ekibi görev yaptı. Kıyafetlerde özel tasarım ürünleri tercih edilirken aksesuarlarda iddialı seçimler öne çıktı.

Boranların varlıklı ve bir o kadar da güçlü akrabaları Ülfet Kavaklı’nın ortaya çıkışı ile yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oldu.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 5

NİHAL YALÇIN'IN KARAKTERİ
Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, Star TV’nin fenomen dizisi “İstanbullu Gelin” in 3. sezonunda kadroya başarılı oyuncu Nihal Yalçın da katıldı.

Ekrana bir süre ara veren oyuncu, Milyonların beğenisini kazanan dizide Güneş Köksal olarak izleyici karşısına çıkacak. Güneş, Esma’nın(İpek Bilgin) görümcesi Ülfet Kavaklı’nın(Meral Çetinkaya’nın) sağ kolu. Tasarım, sunum ve mağazacılık konularında kimsenin eline su dökemediği Güneş, Ülfet Kavaklı’nın hem tek dosttu hem de en büyük sırdaşı.

Pera mağazalarında yöneticilik yapan Güneş Köksal, Boranların yıllar sonra Ülfet Kavaklı ile kesişen kaderlerinde kilit bir rol oynayacak. Renkli ve farklı tarzı ile Güneş karakterine Nihal Yalçın’ın nasıl hayat vereceği şimdiden büyük ilgi uyandırdı.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 6

İSTANBULLU GELİN HİKAYESİ
İstanbullu Gelin, O3 Medya imzalı, yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş yaptığı, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Dilara Aksüyek paylaştıkları bir Star TV televizyon dizisidir.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? - Resim : 7

Süreyya çok güzel ve bir o kadarda gururlu bir genç kız. Annesiz ve babasız büyüyen Sürreya genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış iken karşısına Faruk çıkar. Zengin ve karizmatik bir iş adamı olan Faruk, Sürreya'yı alır ve Bursa’ya ailesinin yanına getirir. Her şey bundan sonra gelişir.

İstanbullu Gelin'de oynayacak Kaan Çakır kimdir? Kaç Yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin kaan çakır kimdir kaç yaşında nereli
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.