İstanbul'da son anket sonucu: Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

Optimar Araştırma Şirketi, yerel seçimlerde en çok merak edilen illerin başında gelen İstanbul için yapılan son anketin sonuçlarını açıkladı.

Türkiye pazar günü yapılacak yerel seçimlere kilitlendi. Anket şirketleri, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin halkın nabzını yoklayarak son verilerini paylaşmaya devam ediyor.

SON İSTANBUL ANKETİ SONUÇLARI

Optimar Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir, yerel seçimlerde en çok merak edilen illerin başında gelen İstanbul için yapılan son anketin sonuçlarını paylaştı.

KAZANAN MURAT KURUM

Anket sonuçlarına göre Murat Kurum İstanbul'da seçimleri kazanan isim oluyor. Birinci sıradaki aday yüzde 43,6, ikinci sıradaki aday ise yüzde 43, 2 oy oranına sahip.

Seçim yasakları kapsamında aday ve parti isimleri kapatılmıştır.

İstanbul'da son anket sonucu: Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

İstanbul'da son anket sonucu: Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? ile ilgili etiketler Murat Kurum Ekrem İmamoğlu AK Parti CHP İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB seçim Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.