İstanbul'da kar yağışı başladı! Silivri'nin yüksek kesimleri beyaz örtüye büründü

İstanbul'da beklenen kar yağışı sonunda başladı. Silivri’de dün akşam saatlerinde başlayan yağmur yerini kar yağışına bıraktı.

İstanbul’da haftalardır beklenen kar yağışı sonunda yüzünü gösterdi. Silivri’nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde başlayan yağmur kara dönüştü. Bazı vatandaşlar ise bu anları cep telefonları ile görüntüledi.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken İstanbul’a bir türlü kar yağmamıştı. Ancak Meteoroloji’den gelen son haberler ile birlikte Ocak ayının sonunda İstanbul’da kar yağışının beklendiği belirtildi. Ve tahminler doğru çıktı.

İstanbul'da kar yağışı başladı! Silivri'nin yüksek kesimleri beyaz örtüye büründü

Silivri’nin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur gece saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı.

Vatandaşların cep telefonlarına yansıyan görüntülerinde cadde lambalarının aydınlattığı kesimlerde kar yağışının başladığı net bir şekilde belli oldu.

İstanbul'da kar yağışı başladı! Silivri'nin yüksek kesimleri beyaz örtüye büründü ile ilgili etiketler Kar Yağışı İstanbul Silivri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.