İstanbul'da helikopter destekli uygulama

Fatih ve Beyoğlu'nda helikopter destekli huzur uygulaması gerçekleştirildi. Araçların didik didik arandığı denetimlerde otomobilde bulunan bir kişi üzerinde uyuşturucu bulundu.

Fatih ve Beyoğlu'nda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından huzur uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya ilçe emniyet müdürlükleri ile özel harekat, yunus ekipleri katıldı.

İstanbul'da helikopter destekli uygulama

Taksim Meydanı ve Millet Caddesi üzerinde polis ekipleri asayiş suçlarına yönelik arama çalışması gerçekleştirdi. Ekipler araçları durdurup şoför ve yolculara üst araması yaptı. Durdurulan araçlar da didik didik arandı. Helikopter destekli arama çalışmalarına narkotik köpeği Kuki de katıldı.

İstanbul'da helikopter destekli uygulama - Resim : 2

Arama çalışmaları sırasında şüpheli görülen bir araç durduruldu. Araçta bulunan iki kadının üzerinden kimlik çıkmadı. Kadınlardan birisinin çantasında esrar bulundu. Polis ekipleri üzerinden uyuşturucu çıkan ve kimlikleri olmayan kadınları gözaltına aldı.

İstanbul'da helikopter destekli uygulama ile ilgili etiketler İstanbul polis uygulama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.