İstanbul'da AVM'ler saat kaçta kapanıyor? 24 Ocak AVM çalışma saatleri

İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle AVM’ler hakkında bir son dakika kararı alındı. Peki 24 Ocak AVM’ler saat kaçta kapanacak?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle AVM’lerin kapanış saatinde değişikliğe gidildiğini vurguladı.

Yerlikaya açıklamasında, “Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle AVM’ler bu akşam itibarıyla saat 19.30’da kapatılacaktır.” ifadelerine yer verdi.

İstanbul'da daha önceden AVM'lerin kapanış saatleri 22.00'dı. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların zor durumda kalmaması ve AVM çalışanlarının evlerine zamanında dönebilmeleri için bu saat 19.30'a çekildi.

İstanbul'da AVM'ler saat kaçta kapanıyor? 24 Ocak AVM çalışma saatleri ile ilgili etiketler İstanbul AVM kar yağışı çalışma saatleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.