İstanbul ücretsiz tablet başvurusu! MEB İstanbul bedava tablet nasıl alınır?

İstanbul ücretsiz tablet başvurusu! Ücretsiz tablet İstanbul başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı'nın 500 bin ücretsiz tablet dağıtacağını açıklamasının ardından İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ücretsiz tablet başvurlarının nereye yapılacağını merak ediyor. İşte, İstanbul ücretsiz tablet başvuru yerleri...

İstanbul ücretsiz tablet başvurusu! Ücretsiz tablet İstanbul başvurusu nasıl yapılır? Uzaktan eğitime geçilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere ve imkanı olmayan ailelere ücretsiz tablet desteği verileceğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ilk etapta 500 bin ücretsiz tabletin dağıtımı için kısa süre içerisinde hazırlıkların tamamlanacağını söyledi. Peki, İstanbullu öğrenciler ücretsiz tablet başvurusunu nasıl yapacaklar? İşte dataylar..

İSTANBUL ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçen ülkelerden olan Türkiye'de imkanı olmayan öğrencilere yönelik ücretsiz tablet desteği verilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın ilk etapta 500 bin öğrenciye verileceğini açıkladığı ücretsiz tabletlerden almak isteyen milyonlarca öğrenci ücretsiz tablet için nasıl başvuru yapılacağını merak ediyor. Özellikle öğrenci nüfusunun en yoğun olduğu şehir olan İstanbul'da öğrenciler ücretsiz tablet için başvuru yerlerinini açıklanmasını dört gözle bekliyor.

İstanbul ücretsiz tablet başvurusu! MEB İstanbul bedava tablet nasıl alınır?


MEB ÜCRETSİZ TABLET İSTANBUL BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

İstanbul ücretsiz tablet başvuru yerleri için araştırmalarına devam eden öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un açıklamaları sonrası harekete geçti.

CİHAZLAR NE ZAMAN DAĞITILACAK BAŞVURULAR NASIL OLACAK

İSTANBUL ÜCRETSİZ TABLET BAŞVURU YERLERİ

Ziya Selçuk, ücretsiz tablet dağıtımının kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi. Ücretsiz tablet dağıtımını İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılacağını söyleyen Selçuk, ücretsiz tablet için Milli Eğitim Müdürlüklerinin belirleyeceği isimler ve kontenjanlar dahilinde ücretsiz tablet dağıtımının gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

İstanbul ücretsiz tablet başvurusu! MEB İstanbul bedava tablet nasıl alınır? ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanlığı Ücretsiz Tablet istanbul ücretsiz tablet başvuru
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.