İstanbul Silivri'de özel bir yaşlı bakım evinde skandal: Yatalak hastaya eziyet edip kayda aldılar!

İstanbul Silivri'de özel bir bakım evinde çekilen görüntüler dehşete düşürdü. Yatalak hastaya kötü davranan görevli, dalga geçip o anları kayda aldı. Hemşire olduğu düşünülen şahsiyet "Doğru söyle, beni seviyor musun?" diyerek hastanın yüzüne tokat attı. Bununla da yetinmeyen şahsın videonun devamında yaptıkları çileden çıkardı.

İstanbul Silivri'de özel bir bakım evinde çalışanların hastalara yaptığı işkence görüntüleri sosyal medyada infiale neden oldu. 

'İstanbul Duysun' adlı sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerde bir bakım evi çalışanının hastalara yaptığı işkence yer aldı.

YATALAK HASTAYLA DALGA GEÇİP UYGUNSUZ HAREKETLER YAPTI

Yatalak hastaya kötü davranan görevli, dalga geçip o anlar kayda aldı. Hemşire, hastanın başına geçerek "Doğru söyle, beni seviyor musun?" diyerek hastanın yüzüne tokat attı.

Paylaşımı yapan hesap, olayın İstanbul Silivri'de özel bir bakım evi olduğunu yazdı.

Bakım evinin neresi olduğu henüz bilinmezken görüntüler sosyal medyada tepkilere sebep oldu.

İstanbul Silivri'de özel bir yaşlı bakım evinde skandal: Yatalak hastaya eziyet edip kayda aldılar!

İstanbul Silivri'de özel bir yaşlı bakım evinde skandal: Yatalak hastaya eziyet edip kayda aldılar! ile ilgili etiketler İstanbul Silivri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.