İstanbul Havalimanı nerede? Nasıl gidilir?

İstanbul'un Avrupa Yakası'nın kuzey ucunda yer alan İstanbul Havalimanı, Türkiye'ye hizmet veren ana uluslararası havalimanıdır. İstanbul Havalimanı'nın nerede olduğu ve nasıl ulaşım sağlanacağı ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, İstanbul Havalimanı nerede? Nasıl gidilir? Detaylar haberimizde...

2018 yılında hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nda ilk uçuş 29 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Uçuşlarını İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirecek yolcular Avrupa Yakası'nın kuzey ucunda bulunan ve Arnavutköy semtine bağlı olan havalimanının nerede olduğunu ve nasıl ulaşım sağlanabileceğini büyük bir merakla araştırıyor. Peki, İstanbul Havalimanı nerede? Nasıl gidilir? Ayrıntılar haberimizde... 

İstanbul Havalimanı nerede? Nasıl gidilir?

İSTANBUL HAVALİMANI NEREDE?

İstanbul Havalimanı, İstanbul, Türkiye'ye hizmet veren ana uluslararası havalimanıdır. Şehrin Avrupa yakasında Arnavutköy semtinde yer almaktadır.

İSTANBUL HAVALİMANI'NA NASIL GİDİLİR?

İstanbul Havalimanı'na toplu taşıma araçları, özel araçlar ya da HAVAİST ile ulaşabilmek mümkün.

-HAVAİST ile gitmek isterseniz İstanbul'un pek çok noktasında yer alan şubelerden kendinize en yakın olanı tercih ederek havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz. 

-H-1, H-2, H-3, H-4, H-5, H-6, H-7, H-8 İETT hatlarını kullanarak İstanbul Havalimanı'na ulaşabilirsiniz.

-Diğer taraftan, Türkiye'nin en hızlı metro hattı sayesinde Kağıthane'den İstanbul Havalimanı'na 24 dakikada gidilebilecek. Metro hattı, günde 800 bin yolcuya hizmet verebilme kapasitesine sahip.

 

 

 

İstanbul Havalimanı nerede? Nasıl gidilir? ile ilgili etiketler İstanbul Havalimanı İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.