Isparta'da yurtların kapasitesi genişletilince dışarıda kalan öğrenci sayısı ciddi oranda azaldı

Isparta KYK yurtlarında yatak kapasitesi arttığı için dışarıda kalan öğrenci sayısı oldukça azaldı. Bu durumda etkilenen özel yurtlar oldu

Üniversite kayıtlarının tamamlanması ardından öğrencilerin yurt heyecanı başladı. KYK yurtlarında yatak kapasitesi arttırılınca dışarıda kalan öğrenci sayısı ciddi oranda azaldı. Bu durumda özel yurtlar etkilendi. Özel yurtlar öğrenci bulmakta zorluk yaşıyor.

Isparta'da yurtların kapasitesi genişletilince dışarıda kalan öğrenci sayısı ciddi oranda azaldı

Özel yurtlardan biri olan Hasan Can Türk Erkek Öğrenci Yurdu, yurt müdür yardımcısı Sadık Çelik, "Isparta’da yurt fiyatları geçen sene ortalama Bin 500 ile 3 bin TL iken, bu sene biraz artış oldu. Ortalama 2 bin 500 ile 5 bin TL arasında yükseldi. KYK yurtları Isparta’da yaklaşık 20 bin yataklı olduğu için bu seneki başvuruların hemen hemen tamamını aldı. Bu sebepten dolayı yurtlarımızda kayıtlarımız istenen seviyede değildir. Öğrencilerimizi bekliyoruz, kayıtlarımız devam ediyor” dedi.

Isparta'da yurtların kapasitesi genişletilince dışarıda kalan öğrenci sayısı ciddi oranda azaldı ile ilgili etiketler Isparta KYK özel yurt
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.