İsmail Saymaz, ''Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor'' deyince ortalık karıştı! Ece Ronay'dan bakın ne cevap geldi

Gazeteci İsmail Saymaz'ın Ece Ronay'ın güzellik merkezlerinin ve eski eşi Mehmet Bilir'in araçlarının sergilendiği oto galerinin kurşunlanması üzerine köşesinde yazdığı yazı gündem oldu. Saymaz, ''Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor.'' dedi ve Ronay'ın geçmişte işlediği suçları ortaya çıkardı. Ronay'dan Saymaz'ın iddiasına olay yaratan bir yanıt geldi.

Dilan Polat, Banu Parlak ve Ece Ronay gibi fenomenlerin güzellik merkezlerine düzenlenen saldırılar magazin gündemini epey meşgul etmişti. 

Son olarak Ece Ronay'ın iki güzellik merkezi ve eski eşinin oto galerisi farklı tarihlerde kurşunlanmıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuyu köşesine taşıdı. İsmail Saymaz'ın Ece Ronay'ın güzellik merkezlerininve eski eşi Mehmet Bilir'in araçlarının sergilendiği oto galerinin kurşunlanması üzerine köşesinde yazdığı yazı gündem oldu. Saymaz, ''Ece Ronay’la eski eşi arasındaki gerilim karşılıklı kurşunlamaya dönüştü. Ece Ronay, Ayhan Bora Kaplan’ın sağ kolu olan sevgilisi Serdar Sertçelik’i devreye koydu" dedi. Saymaz, Ronay'ın geçmişte işlediği suçların kaydını da ortaya çıkardı. Ronay,  Saymaz'ın yazısının gündem olması üzerine açıklama yaptı. ''Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor'' sözleribne cevap veren fenomen olay yaratan ifadeler kullandı.

Ece Ronay ve Mehmet Bilir'in iş yerlerinin kurşunlanmasını köşesine taşıyan İsmail Saymaz, ilgili yazısında şu ifadelere yer verdi:

Ece Ronay, geçen yıl ocakta evlendiği Mehmet Bilir’le şiddetli geçimsizlik nedeniyle mayısta ayrıldı. Bilir, geçen ay TV’ye çıkarak, Ronay hakkında “Kara para aklıyor. Dilan Polat özentisi” dedi.

Ronay, Instagram’da bir video ile yanıt verdi.

Ronay, eski eşinin, varlıklarını kaçırmak için başkaları üzerine gösterdiğini iddia etti. İki arabasının Gebze’deki Aka Otomotiv’de sergilendiğini ileri sürdü. Eski eşi hakkında, “Korkusundan, ‘Param yok’ demek için, denetimler patlarsa başına iş gelmesin diye arabaları galeriye koydu. Araçlarını orada bulabilirsiniz. Bu da bir ihbardır. Mallarını kaçırıyor” dedi.

Videodan sonra Bilir’in Kurtköy’deki güzellik merkezi kurşun yağmuruna tutuldu.

İki gün sonra...

1 Aralık’ta Aka Otomotiv kurşunlandı.

Üç saldırgan ateş ettikleri anı TikTok’ta yayınlandı. 

Görüntülerde, motosiklet kasklı saldırgan, “Kaan Akkuş abime selam olsun. Kılıcı keskin olsun” dedikten sonra dükkana dönerek, art arda 12 el ateş ediyor. Diğer saldırgan da dükkanın önüne Zülfikar kılıcı bırakıyor.


Paylaşılan ikinci videoda şunlar yazıldı:

“Mehmet efendi yakının olan çakma mafya Z.A., diğer yakını olan Ü.B., bi de çakma Z.’nin öne sürdüğü keltoş kardeşi, bunların ettiği ağır küfürlerin bedeli ağır olacak. Sizi uyardık, bize küfürle gelmeyin diye. Yeni başladık, yaşayıp göreceğiz.”

Saldırı sonrası, uyuşturucu baronu olduğu iddia edilen Hayalet Orhan lakaplı Orhan Ünğan’ın yakını olduğu belirtilen Muhammet Aka’nın ifadesi alındı. 

Aka, Ece Ronay’ın eski eşi Bilir’i 15 yıldır tanıdığını belirtiyor. Bilir’in iki aracını kendisine sattığını kaydeden Aka, “Mehmet ve Ece Ronay boşandılar. Ece, Mehmet’in iki aracını mal kaçırma galerimde tuttuğunu söyleyerek, bana iftira atmaktadır.”

Aka, saldırıyı Ronay’ın azmettirdiğini öne sürdü.

SERDAR SERTÇELİK'LE SEVGİLİYMİŞ

Ayhan Bora Kaplan’ın ‘sağ kolu’ olduğu iddia edilen Serdar Sertçelik ile Ece Ronay’ın sevgili olduğunu belirten Aka, ifadesinde şu bilgileri verdi:

“Olayı Ronay’ın azmettirdiğini düşünüyorum. Ronay, sevgilisi Serdar Sertçelik’e ulaşıyor. Serdar tetikçi işlerini yapan, Yunanistan’da kaçak olarak bulunan Kaan Akkuş’a söylüyor. Kaan’ın tetikçilere kurşunlattığını düşünüyorum. Aynı şekilde iki gün önce Bilir’in Kurtköy’deki şubesini kurşunlatıp paylaşım yaptı. Ece Ronay, Mehmet’in etrafındakilere zarar verdirmek için böyle davranmaktadır.”

Sertçelik, yaklaşık iki hafta önce Ankara’da restoranda silahla yaralanmıştı. Sertçelik, yanındaki kadına yan baktıkları iddiasıyla çıkan tartışmada ayağından vurulmuştu. Sertçelik’in yanındaki kadının Ece Ronay olduğu ileri sürülüyor.  

ÜÇ SALDIRGAN KAYIP

Diğer taraftan, polisin yaptığı araştırmada, saldırıda kullanılan motosikletin Bağcılar’da çalındığı saptandı. Motosikletteki  kişilerin Bağcılar’da oturan K.T., B.E. ve U.E. olduğu belirlendi. Üç saldırgan hala aranıyor. B.E.’nin basit yaralamadan, U.E.nin ise uyuşturucu kullanmaktan kaydı var.

Bu arada, 2 Aralık’ta Ece Ronay’ın Gebze ve Kadıköy’deki iki  güzellik merkezi kurşunlandı. Bu saldırının Aka’ya yönelik kurşunlamanın intikamı olduğunu düşünülüyor. 

Ronay, ifadesinde, Aka Otomotiv saldırısının kendisiyle ilgisi olmadığını savundu. 

“Benim böyle bir işle alakam olamaz. Aka, eski eşimin arkadaşı olduğu için birkaç kez görmüştüm. O kadar tanırım. Bana bir tehdidi olmamıştır” dedi. 

Ronay:

“Ben sosyal medya fenomeniyim. Herkesçe tanınan ve bilinen biriyim. Beni sevenler kadar sevmeyenler de var. Birilerini tehdit edip veya saldırıp adımı kullanabilmektedirler. Bu kişilerle, eski eşim hariç irtibatım yoktur.”

İki iş yerinin kurşunlandığını kaydeden Ronay, “Bunu yapanlar beni tehdit etmek istemişlerdir” dedi ve eski eşi Bilir’den şikayetçi oldu.

"ECE RONAY SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI"

İsmail Saymaz ayrıca yazısında "Ece Ronay suç makinesi çıktı" başlığına yer verdi ve şunları yazdı:

GBT kaydına göre 2014, 2015 ve 2016 yıllarında üç kez evden kaçtı. Ailesi karakola ‘Kayıp Şahıs’ başvurusunda bulundu.

2018’de İzmir’de alkollü araç kullanmaktan...

2019’da Gebze’de dolandırıcılıktan...

2020’de İstanbul’da kasten yaralamadan; Gaziantep’te Türk Milleti’ni, Cumhuriyeti, devletin kurum ve kuruluşlarını aşağılamaktan...

2023’te Kocaeli’de yaralama, tehdit, hakaret, mala zarardan ve İstanbul’da eski eşini tehdit, darp, mala zarar ve genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan işlem yapıldı.

ECE RONAY'DAN İSMAİL SAYMAZ'A: KANITLARSANIZ 1 HAFTA BOYUNCA HAVLAYACAĞIM''

İsmail Saymaz'ın yazısı gündem olunca Ece Ronay'dan yanıt geldi. Ece Ronay paylaşımında 'Sayın İsmail Saymaz, tam şu an eğer benim böyle bir şeyi Ayhan Serdar dediğiniz insanlara yaptırdığımı kanıtlarsanız 1 hafta boyunca her sabah kalkıp storylerimde havlayacağım! Kanıtlayamazsanız siz bu haberin kaynağını açık görünür ve net şekilde paylaşacaksınız. Uygun mudur efendim? Yoksa Ece çok seviyesiz muhattap olamamın altına sığınıp bana hiçbir cevap vermeden uydurma haberi yaptığınızla mı kurtulmak istersiniz?' dedi.

İsmail Saymaz, ''Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor'' deyince ortalık karıştı! Ece Ronay'dan bakın ne cevap geldi

 

İsmail Saymaz, ''Ece Ronay kurşunları Ayhan Bora Kaplan’a uzanıyor'' deyince ortalık karıştı! Ece Ronay'dan bakın ne cevap geldi ile ilgili etiketler Ece Ronay İsmail Saymaz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.