İsmail Kartal'dan hakem tepkisi: Nasıl oluyor? Bazı şeyler yaşanıyor...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'in Teknik Direktörü İsmail Kartal, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. .

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Alanyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

''BURADA DA 3 PUAN ALARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ''

"Maçtan önce söylediğim gibi, rakibimizi iyi analiz ettik. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk ama tüm planlarımız tuttu. Birkaç tane gol olabilecek pozisyon vardı özellikle ilk yarıda. 43. dakikada öne geçtik. İkinci yarıda da gol olabilecek pozisyonlarımız vardı. Daha farklı bir şekilde de galip ayrılabilirdik. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermedik. İstatistiklerde üstünlüğümüz var. İyi mücadele edildi. Burada da 3 puan alarak yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

''MAÇ MAÇ EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLIKLARIMIZI YAPIYORUZ''

"Galibiyet 12'ye, 15'e çıkmış, bunlara bakmıyoruz. Maç maç en iyi şekilde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Başakşehir maçına az bir süre var. Yine en iyi şekilde Başakşehir maçına da hazırlanacağız."

''NASIL OLUYOR? BAZI ŞEYLER YAŞANIYOR''

"Ben bugüne kadar çalıştığım tüm kulüplerde hakemler hakkında konuşmadım. Yine konuşmak istemiyorum. Ama bazı kararlar veriliyor... Nasıl oluyor? Bazı şeyler yaşanıyor. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu konuyla ilgili yönetim bir açıklama yapar diye düşünüyorum. Çok fazla bu konulara girmek istemiyorum"

 

İsmail Kartal'dan hakem tepkisi: Nasıl oluyor? Bazı şeyler yaşanıyor... ile ilgili etiketler Alanyaspor Fenerbahçe Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.