Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması: Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de averajda öne geçtik!

Süper Lig'in 35. hafta maçında Galatasaray evinde Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından şampiyonluk açıklamasında bulundu.

Süper Lig'in 35. hafta maçında Galatasaray evinde Sivasspor'u 6-1 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Okan Buruk mücadelenin ardından şampiyonluk açıklamasında bulundu.

''FENERBAHÇE'YLE HEM PUAN FARKINI AÇTIK HEM DE AVERAJDA ÖNE GEÇTİK''

"Bence baştan sona iyi başlayıp, iyi götürdüğümüz bir maçtı. Çok güzel goller attık. Oyun içerisinde de top ve pozisyon üstünlüğü bizdeydi. Her şeyi mükemmel yaptık. Averaj olarak da bizim için bu dönemler çok önemli. Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de averajda öne geçtik."

''ONLARIN HEYECANI HER ZAMAN OYUNCULARA YANSIYOR''

"Seyircimiz yine muhteşemdi. Onların heyecanı her zaman oyunculara yansıyor. Değerli bir galibiyet. Bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir akşam yaşadık."

''OYUNUN GENELİNDE DOĞRU PASLARI OYNADIĞIMIZDA DOĞRU İŞLER ÇIKTI''

"Rakibimizin bazen 8'li, bazen 9'lu savunma yaptığını biliyoruz. Rakibe topu veren bir takım. Bunun yanında pozisyon da veren bir takım. Doğru işler yaptığınız da pozisyon da veren bir takım. Icardi'nin üzerine yoğunlaşan 3 oyuncu vardı. Oyunun genelinde doğru pasları oynadığımızda doğru işler çıktı. Çok fazla ürettik. Genel olarak baktığınızda hem kilidi açtık hem rakibin savunma dizilişini erken golle bozduk. Geçen haftaya göre çok daha az pozisyon verdik."

''BU AİLE ORTAMI GEÇEN SENEDEN BERİ SÜRDÜRDÜĞÜMÜZ BİR ŞEY''

"Hep beraber sevinmek istediğimiz bir şey. Ziyech de bugün maçın yıldızlarından biriydi. Muslera gitti, onu aldı ve hep birlikte sevinçlerini yaşadılar. Bu aile ortamı geçen seneden beri sürdürdüğümüz bir şey. Oyuncularımızın hep bir arada olmasını çok istiyoruz."

 

Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması: Fenerbahçe'yle hem puan farkını açtık hem de averajda öne geçtik! ile ilgili etiketler Galatasaray Sivasspor Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.