İsmail Kartal maç sonu övgü: Oyuncularım karakter koydu...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük'ü ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede 2-1 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Fatih Karagümrük'ü ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede 2-1 mağlup etti.

Sarı-Lacivertliler'de Teknik Direktör İsmail Kartal, maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

''1-0 GERİDEN GELDİK, OYUNCULARIM KARAKTER KOYDU''

"Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Karagümrük çıkıştaydı. Süper Lig'de en çok milli takıma oyuncu veren takım Fenerbahçe. 13 oyuncu verdik, 3-4 günde bir maç oynuyorlar. Bu kolay değil. Ben sakatlıklara, eksiklere hiçbir zaman sığınmadım. Maalesef, bugün de önemli eksiklerle maça çıktık. Onların yerine oynayan oyuncularım da ellerinden geleni yaptı. Bu maçı kazanmak çok önemliydi. 1-0 geriden geldik, oyuncularım karakter koydu. Devre arası soyunma odasında konuştuk. Sadece işimizi yapmamız gerektiğini ve oyuna ağırlığımızı koymamız gerektiğini anlattım. Onlar da ikinci yarıya iyi başladı. Maçın başından sonuna kadar da takımı destekleyen taraftarlara teşekkür ederim."

''OYUNCULARIMIZ YAVAŞ YAVAŞ DÖNÜYOR''

"Şu an için oyuncu arayışımız yok. Oyuncularımız yavaş yavaş dönüyor. Ancak yine başkan ile konuşuruz. Şu anda tek önemli şey, dört gün sonra oynayacağımız Konferans Ligi maçı."

 

İsmail Kartal maç sonu övgü: Oyuncularım karakter koydu... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Fatih Karagümrük Süper Lig Trendyol Süper Lig İsmail Kartal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.