İslam Memiş sonunda Mayıs ayını işaret etti! Dolar ve altın fiyatlarının kayışı kopacak!

Altın fiyatları ve döviz kurları konusunda uzman ve isabetli yorumları ile tanınan İslam Memiş bu sefer Mayıs ayını işaret ederek yatırımcıları uyardı. Bomba tahminlerde bulunarak altın ve dolar alacakları uyaran Memiş, Mayıs ayında kayışın iyice kopacağından söz etti.

Geçtiğimiz hafta sonunda gram altın 910 TL seviyelerine kadar gelirken dolarda TL bazında 14 TL’den işlem gördü. TÜİK’in açıkladığı Mart ayı enflasyon rakamları sonrasında yatırımcılardan bazıları hedef değiştirdi. Bununla beraber KDV indirimi sonrasında ayçiçek yağı ve toz şeker gibi ürünlerde fiyatlara da değinen Memiş, piyasaların hareketleneceğinden söz etti.

Doların 18 lirayı gram altınında 1000 lirayı aştığı gün yeni tahminlerde bulunan İslam Memiş, Nisan ayının artık final olacağını döviz kurları ile beraber altın fiyatlarının da yeniden artışa geçeceğinden bahsetti.

İslam Memiş sonunda Mayıs ayını işaret etti! Dolar ve altın fiyatlarının kayışı kopacak!

Mayıs ayında kayışın koparak dolar ile altın fiyatlarında fırtınalar kopacağından söz eden Memiş, yatırım yapacakların bunu mutlaka Nisan ayı içerisinde gerçekleştirmelerini istedi. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarından korunması gerekliliğinin altını çizen Memiş, rehavete kapılmadan hazırlıklara bir an öncesinde başlanılmasını avantaj olarak gördü.

Ramazan ayı nedeniyle çarşı pazarı da gösteren Memiş, ayçiçek yağlarında indirimin olmadığını toz şekerin stoklandığını ve fiyatların bu nedenle yüksek olduğunu işaret etti. Bazı kalemlerde ciddi artışların olduğundan da söz eden Memiş, daha değişik tedbirlerinde alınmasını istedi.

İslam Memiş sonunda Mayıs ayını işaret etti! Dolar ve altın fiyatlarının kayışı kopacak! ile ilgili etiketler Dolar İslam Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.