İslam Memiş Malvarlığını Türk Lirası'na Çevirdi! Yatırımcıya Son Uyarısını Böyle Yaptı

Altın ve Para Piyasaları Uzman İslam Memiş aldığı radikal bir kararla herkesi şaşırttı. Uzun süredir dolar ve altın yorumlarıyla gündeme gelen Memiş, tüm malvarlığını Türk lirasına çeviridiğini açıkladı. Yatırımcıya da son uyarısını yaptı.

İslam Memiş, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın aldığı kararla tüm birikimini Türk lirasına çevirdiğini açıkladı. BDDK, SPK ve Merkez Bankası'nın yeni tedbirleri açıkladığı dün akşam 6 maddelik yeni ekonomi paketi yürürlüğe girdi. Karar sonrası Dolar kuru 17 lira bandına tutundu. Gram altın 1000 lira seviyesinde kaldı. İslam Memiş Malvarlığını Türk Lirası'na Çevirdi! Yatırımcıya Son Uyarısını Böyle Yaptı.

 Doların ve altının yükselişinin devam edeceğini her fırsatta dile getiren İslam Memiş ise aldığı yeni bir kararla herkesi şaşırttı.

İslam Memiş tüm malvarlığını Türk Lirasına çevirdiğini açıkladı. Memiş birikimini Türk lirasına çevirmesinin nedenini de duyurdu. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yakında Suriye'ye operasyın yapacağı hazırlanması sonra Memiş bu kararı aldığnı duyurdu.

İslam Memiş sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

-Türkiye’nin operasyon süreci içerisinde sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne, Ekonomimize, Metmetçiklerimize destek vermek amaçlı birikimlerimizi 2 ay süreliğine TL’ye çevirdik. Özellikle yükselişin devam edeceğini öngörerek belirttiğim bu süreçte biz devletimizin yayındayız.

İslam Memiş Malvarlığını Türk Lirası'na Çevirdi! Yatırımcıya Son Uyarısını Böyle Yaptı ile ilgili etiketler İslam Memiş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.