İŞKUR, 1776 personel alımı başladı! Güvenlik, temizlik ve büro çalışanları aranıyor...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan resmi duyuru ile güvenlik, temizlik ve büro görevlisi pozisyonları için büyük bir personel alımı başladı. Bu çerçevede İŞKUR tarafından iş alımı yapılacak pozisyonlar ve başvuruların nasıl gerçekleştirileceği merak ediliyor. Peki, İŞKUR 1776 personel şartları neler, kimler başvurabilir, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

İŞKUR, 6-30 Kasım tarihleri arasında toplamda 9,752 personel alımı yapmayı planlıyor. Bu haber, iş arayan vatandaşlar için büyük bir fırsat olacak. Peki,  İŞKUR 1776 personel şartları neler, kimler başvurabilir, başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde...

İŞKUR, 1776 personel alımı başladı! Güvenlik, temizlik ve büro çalışanları aranıyor...

KİMLER BAŞVURABİLİR?

 Bu alımlara Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasından İŞKUR'a kayıtlı olan veya kaydını yaptıracak olan bireyler başvurabilir. Ayrıca, başvuru yapılacak kadronun gerektirdiği özel şartlara uygun olmak ve sağlık problemlerinin görevi yapmaya engel teşkil etmemesi gerekiyor.

İŞKUR TEMİZLİK GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ŞARTLAR!

6-14 Kasım tarihleri arasında ilkokul mezunu temizlik görevlileri alınacak. İlan sayısı 1,776 olarak açıklandı. Temizlik personelleri, atandıkları yerlerin düzen ve temizliğinden sorumlu olacaklar.

İŞKUR BÜRO GÖREVLİSİ İÇİN ARANAN ŞARTLAR!

Büro görevlisi kadroları için de benzer şekilde başvurular alınacak.

İŞKUR İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, internet üzerinden veya İŞKUR bürolarından yapılabilecek. İşte başvuru adımları:

İŞKUR'un resmi web sitesi olan https://www.iskur.gov.tr/ adresine gidin.

Açılan sayfada "İŞ ARAYAN" bölümünden giriş yapın. Eğer İŞKUR'a kaydınız yoksa, e-Devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ana sayfada "İŞ İLANLARI" bölümüne tıklayın.

"İŞ İLANLARI"na tıkladığınızda yeni bir sayfa açılacak. Bu ekrandaki "MESLEK" bölümüne başvurmak istediğiniz pozisyonun adını yazın ve "ARA" butonuna tıklayarak ilanları görüntüleyebilirsiniz.

Başvuru süreci, özellikle internet üzerinden kolayca tamamlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ancak, internet erişimi olmayan veya başvuru konusunda yardıma ihtiyacı olan adaylar, İŞKUR il müdürlükleri veya hizmet noktalarına başvurarak yüz yüze destek alabilirler.

İŞKUR, 1776 personel alımı başladı! Güvenlik, temizlik ve büro çalışanları aranıyor... ile ilgili etiketler İŞKUR
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.