İşgalcilerin anıtı Conkbayırı şehitlerimizin anıtından neden daha büyük? Nihat Genç çağrı yaptı: Derhal oradan sökün!

Gazeteci Nihat Genç Çanakkale Conkbayırı'nda Atatürk ve 57 Alay anısına ve Anzaklar’ın şerefine dikilmiş iki anıt üzerinden bir çağrıda bulundu. Anzak anıtı Türk şehit askerlerimizin anıtından çok daha büyük ve gösterişli olduğu belirten Genç, "O anıtı derhal kaldırın ve daha aşağı cephelerde bir çok yerde zaten olan anıtlarının yerine gönderin!" çağrısı yaptı.

Gazeteci Nihat Genç, Çanakale Conkbayırı'nda bulunan iki anıt üzerinden bir çağırda bulundu. 

"BU TOPRAKLARDA 57. ALAYDAN DAHA YÜKSEK BİR ANIT OLAMAZ"

Anzaklar’ın şerefine dikilmiş anıt, Atatürk ve 57 Alay anısına yapılan anıttan daha büyük ve gösterişli olduğunu belirten Genç "Bu topraklarda Mehmetçik’imizden ve 57. alaydan daha yüksek bir anıt olamaz" dedi. 

İşgalcilerin anıtı Conkbayırı şehitlerimizin anıtından neden daha büyük? Nihat Genç çağrı yaptı: Derhal oradan sökün!

"BU UTANÇ VERİCİ ANZAC ANITINI DERHAL ORADAN SÖKÜN"

"Conkbayırı’nın tam ortasında siperlerimizin ta içindeki Anzac anıtı hangi aşağılık kompleksinin hangi aymazlığın eseridir! Bu aymazlık bu aşağılık kompleksi, o soylu cephelerde şehid olmuş Mehmetçik’imizin aziz hatırasına ve dünyaya meydan okumuş kahraman kimliğine, yakışır mı?" ifadelerini kullanan Genç şöyle devam etti:

İşgalcilerin anıtı Conkbayırı şehitlerimizin anıtından neden daha büyük? Nihat Genç çağrı yaptı: Derhal oradan sökün! - Resim : 2

"O anıtı derhal kaldırın ve daha aşağı cephelerde bir çok yerde zaten olan anıtlarının yerine gönderin!

Şuheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda dediğimiz kanımızla yıkadığımız özbeöz topraklarımızda tümüyle Conkbayırı’nda şehit olmuş 57. Alay’dan daha büyük daha yüksek daha görkemli hiç bir anıt olamaz!

İşgalcilerin anıtı Conkbayırı şehitlerimizin anıtından neden daha büyük? Nihat Genç çağrı yaptı: Derhal oradan sökün! - Resim : 3

Bu topraklarda Mehmetçik’imizden ve 57. alaydan daha yüksek bir anıt olamaz!

Kimmiş bu Anzac, ki, 57. alayın kan döküp kahramanlaştığı yerde anıtı boyu posu hatırası benim Mehmetçik’imden ve aziz hatırasından daha yüksek daha merkezde olacakmış!

Bu utanç verici Anzac anıtını derhal oradan sökün!"

 Yazının tamamını okumak için tıklayın

 

 

 

İşgalcilerin anıtı Conkbayırı şehitlerimizin anıtından neden daha büyük? Nihat Genç çağrı yaptı: Derhal oradan sökün! ile ilgili etiketler Nihat Genç Çanakkale conkbayırı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.