İşe yaramazlar filmi konusu nedir? İşe yaramazla filmi oyuncu kadrosu

30 Ocak 2015 yılında vizyona giren film İşe yaramazlar filmi seyircileri tarafından büyük bir ilgi gören Amerikan aksiyon filmdir. İşe yaramazlar filmi senaryosu; Don Handfield ve Michael Ross tarafından yazılan ve Sam Huntington, Katie McGrath, James Caan'ın oynadığı bu film vizyona girdiği gibi seyirciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Ünlü oyuncu kadrosu ile renklenen 2015 yılında ABD'de çekilen bu film aksiyom ve macera tadından soluksuz izlenecek bir filmdir.

Amerikan aksiyon filmi olan 2015 yılında seyircisi ile buluşan İşe Yaramazlar filmi ünlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi ekrana kütlemektedir. İşe yaramazlar filmi 1 saat 30 dakika süren bu filmin başrollerinde Peter Brooke, James Caan, Neol Clarke, Kevin Dilion, Darrel D'Silva yer almaktadır. Bu filmin konusu ünlü bir hacker olan Drew Reynolds ’un uzun uğraşlar sonucu CIA tarafından yakalanır. Bunun üzerine CIA, Drew'in yeteneklerinden faydalanmak ister ve ona bir anlaşma sunarak kendilerine kabul ederler. CIA’ye çalışmaya başlayan Drew Reynolds ve arkadaşlarının eğlence ve aksiyon dolu hayatlarını konu edinen Amerikan filmidir. Merak edilen bu film hakkında detayları derledik. İşte detaylar.

İŞE YARAMAZLAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

2015 yılında ABD'de çekilen Aksiyon, Gerilim, Komedi türünde bir film olan İşe Yaramazlar filmi Yönetmen: Tony Bui ve Senarist: Don Handfield , Michael Arlen Ross ’un birlikte yazmış olduğu bu film Türkiye’de vizyona girmedi. Bu filmin konusu Drew Reynolds adındaki bir ünlü hacker verdiği uzun uğraşlar sonucu CIA tarafından ele verilir. Bunun sonucunda CIA, Drew’in oldukça hackerlik konusunda yetenekli olduğunu görmektedir. Drew’in bu yeteneklerinden faydalanmak istemektedirler. Böylelikle ünlü hacker Drew Reynodls’a bir anlaşma sunar. Bu anlaşmada Drew ya kendileri için ajanlık yapacaktır ya da hayatının tüm geri kalanını dört duvar arasında bir hapiste geçirecektir. Bunun sonucunda kendi ekibini kurmak şartı ile CIA’nin teklifini kabul eden Drew ve arkadaşlarının eğlenceli ve aksiyon dolu zaman onları beklemektedir.

İŞE YARAMAZLAR FİLMİ OYUNCU KADROSU

2015 yılında seyirci ile buluşan İşe Yarmazlar filmi Yöneten Tony Bui, Yapımcı; Jeffery Plajı ve Phillip J. Roth, Senaryo; Don Handfield ve Michael Ross tarafından yazılmıştır. Bu film herkes tarafından kötü şöhretli bir hacker olarak bilinen Drew Reynolds CIA tarafından yakalanır. Bunun sonucunda CIA tarafından bir seçenekle karşı karşıya. Ya hayatını hapiste geçirmek ya da onlar için çalışmak. Reynolds, "Throwaways" adlı kendi takımını kurabilmesi durumunda CIA için çalışmayı kabul eder. Bunun sonucunda Drew ve arkadaşlarını aksiyon ve macera dolu bir hayat beklemektedir.

Türkiye'de vizyona girmeyen İşe Yaramazlar filmi sinema derecelendirme kuruluşları tarafından 4.1 puana layık görülüp Türkiye'de vizyona girmemiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nde çekilen 1 saat 30 dakika süren filmin oyuncu kadrosu şu şekildedir;

•Drew Hunt rolünde Sam Huntington
•Dan Dillon rolünde Kevin Dillon
•Gloria olarak Katie McGrath
•Dmitri Stanislav rolünde Christian Hillborg
•James Caan - Teğmen Col. Christopher Holden
•Connelley rolünde Jack Kesy
•Erik Williamson rolünde Noel Clarke
•Teebs rolünde Alfie Stewart
•Olag Konstantin rolünde Darrell D'Silva
•Beşar olarak Beşar Rahal
•Bes olarak Amber Jean Rowan
•Peter Brooke- Ajan Langstrom
•Princeton rolünde Atanas Srebrev'in oynağı bu film 2015 yılında seyircisi ile buluşan 90 dakikalık aksiyon ve macera filmidir.

İşe yaramazlar filmi konusu nedir? İşe yaramazla filmi oyuncu kadrosu ile ilgili etiketler işe yaramazlar 2 oyuncuları konusu özet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.