İrfan Değirmenci Kanal D'den neden kovuldu? İşin aslını Tahir Sarıkaya anlattı

Kanal D yönetimi, Twitter hesabından 20 madde ile referandumda neden 'Hayır' oyu kullanacağını açıklayan İrfan Değirmenci'nin görevine son verdi.

İrfan Değimenci'nin işten çıkarılması üzerine yeni bir tartışma başladı.

Doğan Grubu'nun "muhalifler işten çıkarılıyor" şeklinde bir algı yaratılmasına zemin sağlamak amacıyla İrfan Değirmenci'nin görevine son verdiği, tüm yaşananların aslında bir "algı operasyonu" olduğuna yönelik iddialara kadar pek çok görüş ortaya atıldı.

NEDEN KOVULDU?

Bu tartışmaya son olarak Beyaz TV programcısı Tahir Sarıkaya da katıldı. Sarıkaya sosyal medya hesabından paylaştığı mesajlarda İrfan Değirmenci'ye Kanal D Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan'a yönelik sözleri üzerinden yüklendi.

Değirmenci'nin "Benim programım Kanal D Ana Haber'den daha çok izleniyordu." açıklamasını eleştiren Sarıkaya, "İrfan Değirmenci, Ahmet Hakan'ı örnek vereceğine, aynı saatte yayın yaptığı İsmail Küçükkaya'yı örnek göstersin. Kendisini ikiye katladı!" diye yazdı.

"İrfan Değirmenci neden kovuldu?" sorusuna da yanıt veren Sarıkaya, Değirmenci'nin "hayır" demesi yüzünden ya da siyasi görüşü yüzünden kovulmadığını belirtti.

Sarıkaya, sözlerine şöyle devam etti;

"İrfan, sosyla medyada referandum görüşünü bir kampanya haline getirmesinden dolayı kovulmuştur. Doğan medya 6 Aralık'ta çalışanlarını uyarmıştı."

İŞTE TAHİR SARIKAYA'NIN O MESAJLARI;

İrfan Değirmenci Kanal D'den neden kovuldu? İşin aslını Tahir Sarıkaya anlattı ile ilgili etiketler irfan değirmenci tahir sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.