İrem Derici'nin durumu nasıl? Kritik açıklama...

Öze hastanenin yoğun bakım servisine kaldırılan İrem Derici'nin yakınları hastaneye akın etti...

İrem Derici'nin yoğun bakıma kaldırıldığının açıklanmasının ardından şarkıcının yakınları ve sanat dünyasından dostları bulunduğu hastaneye koştu.

Derici'nin sağlık durumu hakkına bilgi almak için hastaneye gelen ünlü isimlerden biri de şarkıcı Merve Özbey'di.

Özbey, “Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

VUSLATERİ: HER ŞEY YOLUNA GİRECEK

Hastaneye gelen ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ise ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi üzgünler biraz ama sonuçta takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” şeklinde konuştu.

SOLUNUM ZORLUĞU YAŞIYOR

Halsizlik, yorgunluk ve karın ağrısı şikayetiyle geldiği Acıbadem Fulya Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan İrem Derici'nin sağlık durumu hakkında, Başhekim Prof. Dr. Reha Baran, şu açıklamayı yaptı:

“Hastamız İrem Derici gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir"

İrem Derici'nin durumu nasıl? Kritik açıklama... ile ilgili etiketler İrem Derici Gonca Vuslateri Merve Özbey irem derici'nin sağlığı nasıl? reha baran
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.