Şarkıcı İrem Derici yoğun bakımda!

Gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan şarkıcı İrem Derici enfeksiyon gelişmesi üzerine yoğun bakıma alındı.

Sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal eden İrem Derici, dün Acıbadem Fulya Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne transfer edildi.

İDRAR YOLU ENFEKSİYONUNA YAKALANDI

Derici'nin sağlık durumuyla ilgili, Prof. Dr. Reha Baran şu açıklamaları yaptı:

“ İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir.”

irem_derici2

AŞIRI KİLO VERDİ

Verdiği kilolarla haber olan ve aşırı zayıflığı yüzünden hayranları tarafından eleştirilen İrem Derici rahatsızlığı nedeniyle birçok konserini de iptal etti.

Ünlü şarkıcı, besin zehirlenmesine dayalı böbrek iltihaplanması geçirdiğini söyleyip sevenlerinden dua istedi.

irem_derici3

“GÜNDE BİR-İKİ BİRA İÇİYORDU”

Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu köşesinde İrem Derici’nin nasıl zayıfladığı yazdı. Semercioğlu köşesinde; ‘Son dönemde yediği içtiği hiçbir şey yoktu, sadece günde bir-iki şişe bira içiyordu… Başka yediği bir şey yoktu. Sonunda vücut iflas etti. Umarım arpa suyuyla hayatın geçmeyeceğini öğrenmiştir İrem’ yazdı.

irem_derici4

İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici 21 Mart 1987’de Sinop’ta dünyaya gelmiştir. Güzel sanatçı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul Üniveristesi Sosyoloji bölümünü tamamladı. Bu sırada katılığı O Ses Türkiye adlı yarışmada başarı sağlayan sanatçı böylece adını müzik dünyasına duyurdu. Melih Kibar’a ait olan Bensiz Yapamazsın adlı şarkı ile kendini kanıtlayan İrem Derici, 2013 yılında ikinci şarkısını çıkardı. 2014 yılında Kalbimin tek Sahibine adlı albümü piyasaya bomba gibi düştü.

irem_derici

2015 yılında çıkardığı maxi single ile bir hayli ses getiren İrem Derici, aynı yıl bir single albüme daha imza attı. 2014 yılında Rıza Esendemir ile evlenen İrem Derci, iki yıl sonra boşandı. Şarkıcının bir adet albümü, 6 adet tekli şarkısı ve 3 adet de genişletilmiş tekli albümü bulunuyor. Birçok yarışmada aday olarak kalan şarkıcı tüm bu süreç boyunca Düzce Üniversitesi 2. Medya ödülünü, Ege Üniversitesi 3. Medya ödülünü, 3. Kristal Fare Medya ödülünü ve Altın kelebek ödülünü kazanmıştır. Bunlar dışında da pek çok ödül kazanan şarkıcı yeni albüm çalışmalarına devam etmektedir.

irem_derici6

Şarkıcı İrem Derici yoğun bakımda! ile ilgili etiketler İrem Derici irem derici kimdir irem derici yoğun bakımda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.