İrem Derici'den Kerem Tunçeri'ye öneri! ''Avukata ver''

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Aslı Enver ile aşk yaşadığı söylenen Kerem Tunçeri'nin mesajlarının ifşa edilmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Tunçeri'ye öneride bulundu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve karantina günlerine dair yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı İrem Derici, bu defa da isim vermeden eski basketbolcu Kerem Tunçeri hakkında bir paylaşımda bulundu.

TUNÇERİ'YE SESLENDİ

Aslı Enver ile bir aydır birlikte olduğu ortaya çıkan ve sonrasında da başka kadınlarla yazışmaları ifşa edilen Tunçeri’ye seslenen Derici, bu yapılanların suç olduğunu hatırlattı ve Kerem’in hakkını mahkemede araması gerektiğini ifade etti.

 İrem Derici'den Kerem Tunçeri'ye öneri! ''Avukata ver''

''KİMSE DM'DEN YÜRÜMÜYOR DEĞİL Mİ?''

İşte İrem Derici’nin o paylaşımı: “Kimse kimseye DM'den yürümüyor değil mi, sadece malum kişi. Rahatsız oluyorsan bakma, cevap verme, bas engeli. Ayrıca özel yazışmaların paylaşılmasının baya yaptırımı olan bir suç olduğunu çok iyi biliyorum, ‘ifşa’ adı altında meşrulaştıramazsınız. Ver avukata hocam, hemen ver”

 
 
İrem Derici'den Kerem Tunçeri'ye öneri! ''Avukata ver'' ile ilgili etiketler Instagram İrem Derici kerem tunçeri ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.