İrem Derici'den isimsiz kadın popçuya eleştiri: "Bastır parayı övdür kendini"

Sahne kıyafetleri olduğu kadar sosyal medya paylaşımları ile de olay yaratan şarkıcı İrem Derici hiç isim vermeden kadın bir popçuyu eleştirerek adeta topta tuttu. Derici, ‘Bastır parayı övdür kendini” diyerek eleştiride bulundu.

Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı yatak pozu paylaşımı ile olay yaratan İrem Derici, takipçilerinden binlerce beğeni aldı. "Belim bi’ ince pırtlasa da taş gibiyim. Teşekkürler." yorumunda bulunan Derici, sosyal medya da hiç isim vermeden kadın bir popçuyu eleştirdi.

34 yaşındaki şarkıcı İrem Derici sosyal medya paylaşımında, “Bastır parayı abla magazin sayfalarına övdür kendini ‘Şarkım hit oldu’! Erkek parası yemek; aman Allah’ım! Babama bile borcunu ödeyen bir tipim. Kim tanıyor seni? Kaç kişiyle selfie çekiliyorsun sokakta?” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medya takipçileri ise İrem Derici'nin bu sözlerini magazin sayfalarına reklam veren Tuğba Yurt olduğunu iddia etti.

İrem Derici'den isimsiz kadın popçuya eleştiri: "Bastır parayı övdür kendini"

Kendine has açıklamaları ve rahat tavrı ile her zaman dikkat çeken isimlerden biri olan İrem Derici son olarak yatak pozu ile de takipçilerinden tam not almayı başarmıştı.

İrem Derici'den isimsiz kadın popçuya eleştiri: "Bastır parayı övdür kendini" ile ilgili etiketler İrem Derici
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.