İran bu saldırıyı konuşuyor: Doğu Azerbaycan valisine kürsüde konuşma yaparken tokat atıldı!

İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaleti’nin yeni valisi Zeynelabidin Hürrem Rezevi’ye devir teslim töreninde kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından kürsüde konuşma yaptığı sırada saldırıya uğradı. Saldırganın tokat attığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

İran’da Doğu Azerbaycan Eyaleti’nin yeni valisi Zeynelabidin Hürrem Rezevi, devir teslim töreni sırasında kürsüde konuşma yaparken tokatlı saldırıya uğradı

SALONDAKİLER ARAYA GİRİNCE SALDIRGAN ÇIKARILDI

İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi’nin de katıldığı törende kürsüye gelen kimliği belirsiz bir kişi, Rezevi’ye tokat attı. Rezevi saldırının etkisiyle geri çekilirken, aralarında itişme de yaşandı. Saniyeler sonra salondakilerin araya girmesiyle saldırgan dışarı çıkarıldı.

İran bu saldırıyı konuşuyor: Doğu Azerbaycan valisine kürsüde konuşma yaparken tokat atıldı!

ŞİKAYETÇİ OLMAYACAK

Eski Devrim Muhafızları komutanı olan Hürrem Rezevi, olay sonrası yaptığı açıklamada, şikayetçi olmayacağını ifade etti.

 İran bu saldırıyı konuşuyor: Doğu Azerbaycan valisine kürsüde konuşma yaparken tokat atıldı! - Resim : 2

İran bu saldırıyı konuşuyor: Doğu Azerbaycan valisine kürsüde konuşma yaparken tokat atıldı! ile ilgili etiketler İran Vali Saldırı azerbeycan doğu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.