iPhone 15 tanıtımı canlı izle: İşte iPhone 15 etkinliği canlı yayın ekranı...

Apple iPhone 15 tanıtım etkinliği bu akşam 20:00'de gerçekleştirilecek. Apple, dünya çapında tanınmış bir teknoloji devi olarak, bugün iPhone 15 ve diğer yeni ürünlerini tanıtmak için etkinlik düzenleyecek. Bu çerçevede, Apple iPhone 15 etkinliğini izlemek isteyen teknoloji meraklıları büyük bir heyecanla canlı yayın ekranını araştırılıyor. İşte, iPhone 15 tanıtımı canlı izle!

iPhone 15'in tanıtım etkinliği için geri sayım başladı. Her yıl geleneksel olarak düzenlediği ürün tanıtımı lansmanını gerçekleştirmeye hazırlanan Apple, bu yıl da yeni ürünlerini duyuracak. iPhone 15'i heyecanla bekleyen teknoloji meraklıları ise, heyecanla Apple lansmanını nasıl canlı izleyebileceklerini araştırıyor. İşte, iPhone 15 tanıtımı canlı izle!

iPhone 15 tanıtımı canlı izle: İşte iPhone 15 etkinliği canlı yayın ekranı...

Merakla beklenen iPhone 15 lansman tarihi detayları belli oldu. Buna göre, iPhone 15 tanıtım lansmanı 12 Eylül Salı günü saat 20:00'de başlayacak. Lansman, Apple resmi internet sitesi üzerinden canlı izlenebilecek.

iPHONE 15 HAKKINDA

Yeni ürünlerde, tasarımsal açıdan büyük değişikliklerin olmayacağı belirtiliyor. Tüm telefonlar, "Dynamics Island" ekran teknolojisiyle gelecek, bu da ekran çentiğinin artık geçmişte kaldığı anlamına geliyor.

15 Pro ve 15 Pro Max / Ultra modelleri, daha dayanıklı ve hafif olmasıyla bilinen titanyum kasaya sahip olacaklar. Diğer yandan, 15 ve 15 Plus modelleri alüminyum kasayla gelecekler.

Telefonlar için teknik olarak da yapılmış çok sayıda paylaşım bulunuyor. Bunlara baktığımız zaman Apple yeni telefonlarında LIPO adı verilen bir teknoloji kullanacak. Bu teknoloji sayesinde 6.1 inç ile 6.7 inç “120 Hz” ekranlı 15 Pro ve 15 Pro Max / Ultra’nın çerçeve kalınlıkları, 14 Pro ve 14 Pro Max’e oranla 2.2 mm’den 1.5 mm seviyesine kadar inecek.

iPHONE 15 ETKİNLİĞİ CANLI YAYIN

iPhone 15 etkinliği, bugün saat 20:00’de apple.com adresinden veya Apple TV uygulamasından online olarak takip edilebilecek. Apple etkinliğini canlı izlemek için BURAYA TIKLAYINIZ.

 

 

 

iPhone 15 tanıtımı canlı izle: İşte iPhone 15 etkinliği canlı yayın ekranı... ile ilgili etiketler Apple iPhone
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.