Instagram fotoğrafları Google'dan nasıl silinir?

Instagram fotoğrafları Google'dan nasıl silinir? Son zamanlarda artan siber saldırı ve zorbalıkların yaşandığı sosyal medya ortamlarındaki fotoğraflarınızın Google'dan nasıl kaldırıbiliceğinizi araştırdık.

Instagram fotoğrafları Google'dan nasıl silinir? Kullandığımız bazı uygulamaların özel fotoğrafları kendi sitelerinde paylaşırken aynı zamanda Google'da çıkmasını sağlıyor. Fotoğraflarına bu şekilde erişim sağlana bilmesi ve istedikleri gibi kullanabilmeleri rahatsızlık veriyor.

Pek çok kullanıcı Google üzerinden adını aradığı zaman kişisel fotoğraflarını arama moturunda paylaşmamasına rağmen görebiliyor. Hesabın kilitli ve açık olması ise bu durumu değiştirmiyor. Gelişen uygulama seçenekleri ile artık kilitli hesaplara ulaşım ve fotoğrafları kaydetmek de mümkün kılınıyor.

Uzmanlar bu gibi kişisel güvenlik sorunlarının önüne geçilmesi için kullancıları en basit çözüm olarak öncelikle Instagram'ın kullanılmamasını öneriyor.

İkinci çözüm, Google’da fotoğraflarınızın çıkmasını sağlayan internet siteleri ile iletişime geçmek. Sitelerin 'destek' sekmeleri üzerinden iletişime geçilebilir.

Üçüncü çözüm ise Google ile iletişime geçip hızlı bir şekilde kullancılara sunulan formu doldurarak, sizinle iletişime geçmelerini beklemek.

İnternet siteleri fotoğraflarınızın kaldırılması Google’dan silineceği anlamına gelmiyor. Google’dan daha hızlı bir şekilde silinmesi için doğrudan Google ile iletişime geçilmesi gerekiyor.

Forma ulaşmak için buraya tıkayabilirsiniz.

Instagram fotoğrafları Google'dan nasıl silinir? ile ilgili etiketler Instagram Google Google'dan fotoğraf silme fotoğraf kaldırma nasıl yapılır? nasıl silinir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.