instagram çöktü mü? 3 Temmuz instagram neden yenilenmiyor?

Sosyal medya uygulamaları arasında olan instagram'a 3 Temmuz 2021 akşamı erişim sağlanmıyor. Kullanıcıların instagram çöktü mü, instagram neden yenilenmiyor soruları da araştırma konusu oldu..

3 Temmuz 2021 akşamı erişim sağlanamayan instagram çöktü mü? Kullanıcıların bir süredir instagram nedne yenilenmiyor sorusuna yanıt aradığı problemin nedeni ise belli oldu.

3 TEMMUZ INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

instagram kullanıcıları bu akşam erişim sorunu yaşadı. 3 Temmuz 2021 Cumartesi akşamı instagram çöktü mü, instagram neden yenilenmiyor gibi soruların yanıtını arayan kullanıcılar için platformadan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

instagram çöktü mü? 3 Temmuz instagram neden yenilenmiyor?

instagram çöktü mü? 3 Temmuz instagram neden yenilenmiyor? ile ilgili etiketler Instagram 3 Temmuz instagmm çöktü mü instagram neden yenilenmiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.