ING Bank’tan promosyon müjdesi geldi! 10 bin TL’ye varan promosyon verilecek! Başvuru şartları…

ING Bank, promosyon tutarında güncellemeye gitme kararı aldı. Promosyon tutarı toplam 10 bin TL’ye ulaştı. Promosyon miktarının ING Bank’a maaşını taşıyacak emekli sayısını artıracak gibi görünüyor. İşte detaylar…

Emekliler maaşlarını hangi bankaya taşıyacaklarına karar verirken en fazla dikkat ettikleri detayların başında promosyon tutarları geliyor. Hangi bankanın promosyon tutarı daha yüksekse oradan maaş almak istiyorlar. Bankalar ise EYT ile beraber artan emekli sayısından yararlanmak istiyor. Bu nedenle promosyon tutarlarını normalin üzerine çıkarmaya çalışıyorlar.

EYT Yasası’nın çıkması, emekli sayısına milyonlarca kişinin eklenmesini sağladı. Bu sayede bankalar da daha yüksek promosyonlar vermeye başladı. Bankaların promosyon tutarları 5000-7500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bunun yanı sıra kredi fırsatları, kredi kartı, taksitli nakit avans gibi farklı fırsatlar da sunuluyor.

ING BANK PROMOSYON MİKTARINI 10 BİN TL OLARAK AÇIKLADI

ING Bank’tan promosyon müjdesi geldi! 10 bin TL’ye varan promosyon verilecek! Başvuru şartları…

Promosyon tutarlarını artıran bankalardan biri de ING Bank oldu. ING Bank, en düşük emekli maaşının 7500 TL olarak açıklanması ile birlikte promosyon tutarını 10 bin TL’ye çıkardığını duyurdu. Promosyon aslında 8500 TL olarak ödeniyor. Ancak emekli aylığı alan kişinin otomatik fatura ödeme talimatı vermesiyle 1500 TL daha promosyon alma hakkı oluyor.

ING Bank kredi ve kredi kartı için de emeklilere çok fazla fırsat sunuyor. Emekliler, cazip faiz oranları ile bankadan kredi çekebiliyor. Bunun yanı sıra kredi kartı kampanyalarından da yararlanma hakkı elde ediyor. Emekliler, bankanın sunduğu tüm cazip fırsatlardan kolayca yararlanabiliyor.

3 YIL BOYUNCA ING BANK’TA KALMAK GEREKİYOR

Emeklilerin 10 bin TL promosyon alabilmesi için üç yıl boyunca bankada kalması gerekiyor. Erken bir tarihte bankadan ayrılarak başka bir bankaya geçildiği takdirde promosyon tutarı geri istenebiliyor.

ING Bank’tan maaş almak isteyen emekliler, ATM’lerden kolayca maaşlarını çekebiliyor. Borç, fatura ödeme gibi pek çok işlem, şubeye gitmeden mobil bankacılık üzerinden halledilebiliyor. Bu sayede emekliler, maaşları üzerinde istedikleri gibi tasarrufta bulunma hakkı elde ediyor. Bankaya talimat verilmesi halinde maaş ile fon alımı gibi işlemler de yapılıyor.

ING Bank’tan promosyon müjdesi geldi! 10 bin TL’ye varan promosyon verilecek! Başvuru şartları… ile ilgili etiketler emekli banka promosyonu EYT
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.