İmparator Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına övgü yağdırdı! Tatlıses hayranlığını böyle dile getirdi!

İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yıldız oyuncusu Selin Yeninci'ye övgüler yağdırdı. Twitter hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Bodrum'da yaşayan ve geçtiğimiz gün satışını yaptığı lahmacunların fiyatlarının fazla bulunmasına isyan eden İbrahim Tatlıses, twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldız oyuncusu Selin Yeninci hayranı çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin oyunculuğuna hayran kalan Tatlıses, güzel oyuncuya sosyal medya hesabından övgü yağdırdı.

Selin Yeninci kimdir nereli kaç yaşında? İşte, dizileri ve filmleri - Hayat  Haberleri

Tatlıses, Selin Yeninci hakkında Twitter'da şunları yazdı: Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si, sen ne beter oyuncuymuşsun be kardeşim. Maşallah. Yeminle alkışlıyorum.

Alkış emojileriyle paylaşılan mesaj, Selin Yeninci ile ilgili çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

İmparator Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına övgü yağdırdı! Tatlıses hayranlığını böyle dile getirdi! ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Bir Zamanlar Çukurova Selin yeninci
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.