İmamoğlu CHP'den veto yedi, seçim çalışmalarına İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yla start verdi

İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla seçim çalışmalarına başlaması akıllarda soru işareti bıraktı. 6'lı masanın adayı henüz açıklanmadan CHP'den veto yinen İmamoğlu, İYİ Parti'nin ekibiyle yola devam ediyor.

İYİ Parti içinde adı sık sık skandal olaylarda geçen Buğra Kavuncu, şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarını organize etmeye başladı. 

Ekrem İmamoğlu'nun hapis cezası aldıktan sonra sürdürdüğü sözde mitingleri organize ettiği iddia edilen Buğra Kavuncu'nun adı FETÖ terör örgütüyle de anılmıştı. 

EKREM İMAMOĞLU İLE SEÇİM TOPLANTISI

Meral Akşener’in seçim kampanyasından sorumlu başdanışmanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhun Ertürkmen ile birlikte Ekrem İmamoğlu ile seçime yönelik toplantı yaptı.


Ekrem İmamoğlu'nun kendi ekibiyle değil de İYİ Partili isimlerle seçim kampanyalarını yürütmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı. 

SOSYAL MEDYADA VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Sosyal medyada birçok vatandaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ekrem İmamğlu'nun adaylığını istemediği için parti içinde destek görmediği, bu yüzden de İmamoğlu'nun İYİ Parti ekibiyle seçim çalışmaları yaptığı yönünde oldu.

İmamoğlu CHP'den veto yedi, seçim çalışmalarına İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yla start verdi

Bazı vatandaşlar da adı birçok şaibeye karışan Buğra Kavuncu ile Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarını birlikte çalışmalarına tepki gösterdi. 

İmamoğlu CHP'den veto yedi, seçim çalışmalarına İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yla start verdi - Resim : 2

İmamoğlu CHP'den veto yedi, seçim çalışmalarına İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'yla start verdi ile ilgili etiketler Buğra Kavuncu Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.