İlhan Şeşen'den sağlık durumunu soralanlara yanıt: "Son şarkımı dinlediniz mi? Benim işim şarkı. Sağlığımı ne yapacaksınız?"

Usta sanatçı İlhan Şeşen son hali ile dikkat çekti. Ünlü şarkıcının akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü sanatçının son hali görüntülendi. Son halini gören muhabirler sağlık durumunu sordu.

Türkiye'nin en değerli sanatçılarından biri olan İlhan Şeşen geçtiğimiz günlerde sağlık durumu sebebi ile gündem olmuştu. Usta sanatçının akciğer kanseri hastası olduğu haberleri sevenlerini üzmüştü. Akciğer kanserine yakalanan İlhan Şeşen’e, sağlık durumu soruldu.

İlhan Şeşen'den sağlık durumunu soralanlara yanıt: "Son şarkımı dinlediniz mi? Benim işim şarkı. Sağlığımı ne yapacaksınız?"

Ünlü şarkıcı, sağlığı hakkındaki sorulara "Son şarkımı dinlediniz mi? Benim işim şarkı. Sağlığımı ne yapacaksınız?" yanıtını verdi. Doktorları, Şeşen'in tedaviye olumlu yanıt verdiği bilgisini verdi.

İlhan Şeşen'den sağlık durumunu soralanlara yanıt: "Son şarkımı dinlediniz mi? Benim işim şarkı. Sağlığımı ne yapacaksınız?" ile ilgili etiketler İlhan Şeşen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.