İlhan Şeşen İntihar Etmem Ama Sokak Çalgıcılığına Başlayabilirim! Zor Durumda Olan Sanatçı Sitem Etti

Şarkıcı İlhan Şeşen geçen gün yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Korona virüs döneminde müzik ve tiyatro sektörünün ne kadar derinden etkilendiği üzerinde durdu. Geçmişte şarkıcılık ile kazandığı paraları yediğini ve şu anda da çok zor durumda olduğunu belirtti. Bu durumun daha uzun sürmesi halinde sokak çalgıcılığına başlayacağını belirtti.

Şarkıcı İlhan Şeşen geçen gün  yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Korona virüs döneminde müzik ve tiyatro sektörünün ne kadar derinden etkilendiği üzerinde durdu. Geçmişte şarkıcılık ile kazandığı paraları yediğini ve şu anda da çok zor durumda olduğunu belirtti. Bu durumun daha uzun sürmesi halinde sokak çalgıcılığına başlayacağını belirtti.

Aynı zamanda korona virüs sebebi ile ortaya çıkan yoksulluktan dolayı intihar eden kişilere de vurgu yaptı. Sektörün en kısa zamanda düzelmesi için çalışmalar yapılması konusunda bir konuşma yaptı. Muhabirin şaşırması üzerine konser ve festivallerin olmaması durumunda para kazanamayacaklarını belirtti.

İlhan Şeşen: Açlıktan Ölelim Mi?

İlhan Şeşen yeni tip korona virüs sebebi ile ilgili müzisyenlerin yaşadıkları sıkıntıları anlatırken 'Açlıktan ölelim mi?' sorusunu yöneltti. Yakında sokak çalgıcılığına başlayacağını da cümlelerine ekledi. Hangi şehirde çalgıcılık yapacaksınız sorusuna da Bodrum diye cevap verdi. Korona virüs her sektöre olumsuz yönde etki yarattığı gibi müzik sektörüne de aynı şekilde olumsuz olarak yansıdı.

İlhan Şeşen İntihar Etmem Ama Sokak Çalgıcılığına Başlayabilirim! Zor Durumda Olan Sanatçı Sitem Etti

Ünlü pek çok müzisyen de bu durumdan olumsuz yönde etkilendi. Hem oyunculuk hem de şarkıcılık yapan İhsan Şeşen intihar etmesem bile daha zor durumlara düşeceğim sözleri ile herkesi çok şaşırttı ve sektörün zor durumunu daha net gözler önüne serdi.

İlhan Şeşen'in Açıklamaları Olay Yarattı!

İlhan Şeşen geçtiğimiz günler verdiği röportaj ile gündeme bomba gibi düştü. Hem haber sitelerinde hem de sosyal medya mecralarında yaptığı açıklamalar gündem oldu. Son zamanlarda müzisyenlerden ciddi bir isyan sesi yükseliyor.

İlhan Şeşen'de yaptığı bu çarpıcı açıklamalar ile isyanını çok net bir şekilde dile getirdi. Yaptığı röportajın sosyal medyaya da düşmesi sonrasında pek çok kişi şarkıcı İlhan Şeşen’e destek vermeyi ihmal etmedi.

İlhan Şeşen İntihar Etmem Ama Sokak Çalgıcılığına Başlayabilirim! Zor Durumda Olan Sanatçı Sitem Etti ile ilgili etiketler İlhan Şeşen
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.