İlhan Mansız’ın Survivor’dan ilan-ı aşk ettiği meçhul sevgilisi kim?

İlhan Mansız, Survivor 2017 birleşme partisinde sevgilisiyle 2. yıllarının dolacağını söyledikten sonra, gözler Celina'ya çevrildi. İşte Mansız'ın merak edilen meçhul sevgilisi...

Eski milli futbolcu İlhan Mansız, birleşme partisinde Mustafa Sandal’ın sorduğu bir soru üzerine “Duygusalım, buradan ne zaman çıkacağım tabii ki belli değil. Temmuzda ilişkim 2 yılını doldurmuş olacak. Onu çok özledim” demişti. Bu açıklamadan sonra herkes bu meçhul sevgilinin kim olduğunu merak etti.
Yaklaşık 3 ay önce Mansız, sosyal medya hesabından sevgilisi Celina ile olan fotoğraflarını paylaşmış, basında ise fotoğraftaki kişinin Mansız'ın kızı olduğu yazılmıştı.

İlhan Mansız Survivor birleşme partisinde açıkladı: 2 yıllık ilişkim olacak
Ancak bu hata kısa sürede anlaşıldı. İşte Mansız’ın sevgilisi:

asdsasdsa

asdsadfsad

İlhan Mansız’ın Survivor’dan ilan-ı aşk ettiği meçhul sevgilisi kim? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı ilhan mansız sevgilisi celina
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.