Usta sanatçı İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer hayatını kaybetti!

Türkiye'de caz müziğin usta isimlerinden İlham Gencer'in 66 yaşındaki kızı Ayşe Gencer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şarkıcı İlham Gencer ile Türk müziğinin önemli seslerinden Ayten Alpman'ın kızı Ayşe Gencer, bir süredir rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi görüyordu. Başarılı caz vokalisti, 66 yaşında hayata gözlerini yumdu.

YARIN ULUS MEZARLIĞI'NA DEFNEDİLECEK

Müzik kariyerine 18 yaşında başlayan ve birçok başarılı projede yer alarak adından söz ettiren Gencer, yarın Levent Camii'sinde yapılacak törenin ardından Ulus Mezarlığı'na defnedilecek. Bir süredir tedavi gören ünlü ismin rahatsızlığı ise tam olarak bilinmiyor.

Usta sanatçı İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer hayatını kaybetti!

"DÜNYALAR GÜZELİ ABLAMI KAYBETTİK"

Müzisyen Bora Gençer de ablasının ölümünün ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Dünyalar güzeli ablam Ayşe Gencer'i kaybettik" dedi.

AYŞE GENCER KİMDİR?

Ayşe Gencer,  11 Ocak 1956'da doğdu. Ayten Alpman ve İlham Gencer’in kızıdır. İlhan ve Bora Gencer adında 2 kardeşi vardır. 1977 yılında TRT İstanbul radyosunun açtığı Hafif Batı Müziği Vokal Yarışmasını kazandı.  Yarışma sonrasında Galata Kulesi’ndeki restoranda  caz söylemeye başladı. İlerleyen yıllarda Bodrum'da bir caz barda profesyonel olarak  caz müzik söylemeye başladı.Birçok caz festivalinde sahne aldı. 2011’de ilk albümü Bud Beatiful’u çıkardı. 

Ayşe Gencer 1988 yılında trompetçi İmer Demirer ile evlendi. 

 

Usta sanatçı İlham Gencer'in kızı Ayşe Gencer hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ölüm vefat İlham Gencer
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.