İftarlık Gazoz filminin konusu nedir? İftarlık Gazoz filminin oyuncuları kimlerdir?

8 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan İftarlık Gazoz filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film İftarlık Gazoz konusu nedir, İftarlık Gazoz oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

8 Mart Pazartesi günü Kanal D yayın akışında yer alan İftarlık Gazoz adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. İftarlık Gazoz filmi 2016 yılında vizyona girmiştir. İftarlık Gazoz adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, İftarlık Gazoz filminin konusu nedir, İftarlık Gazoz oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

İftarlık Gazoz filminin konusu ne?

1970’ler Türkiye’sinin barış ve huzur dolu Ege kasabalarından birinde geçen konu ailesi ile beraber yaşayan Adem’i ele almaktadır. Zeki ve çalışkan bir öğrenci olan Adem 5.sınıfı yeni bitirmiştir. Adem, yaz tatilini boş geçirmek istemez ve ailesine Gazozcu Cibar Kemal Usta ile çalışmak istediğini söylemiştir.

İftarlık Gazoz filminin konusu nedir? İftarlık Gazoz filminin oyuncuları kimlerdir?

 Zor da olsa ailesinden izni koparmayı başaran Adem gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlayacaktır. Ramazan ayının başındadırlar ve Adem camide imamın oruç ile ilgili anlattıklarını üzerine alınır, üstelik Berna’nın da oruç tutacağını öğrenir. Küçük olduğu için oruç tutmasına izin vermeyen ailesinden gizli oruç tutmaya başlayacaktır. Fakat Ege’nin yaz sıcağında, bir yandan da gazoz satarken oruç tutmak hiç de kolay olmayacaktır. Hele de bozmanın kefareti 61 gün iken ve Berna’nın aslında direk orucu tuttuğunu öğrenmiştir. Susuzluk ve açlık onu çok yormaya başlayacak ve seraplar görmeye başlar. Adem’in yaşadığı bu zorluklar, onu bir maceranın içine sürükleyecektir. Bitmek bilmeyen bu uzun gün, Gazozcu Ustası Cibar Kemal ve Adem için nasıl tamamlanacaktır?

İftarlık Gazoz filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Yüksel Aksu

Oyuncular: Cem Yılmaz, Berat Efe Parlar, Okan Avcı

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 29 Ocak 2016 / 1s 55dk

İftarlık Gazoz filminin konusu nedir? İftarlık Gazoz filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler İftarlık Gazoz filminin konusu ne oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.