İdris Koçovalı Çukur'a geri mi dönüyor? Ercan Kesal kimdir?

Çukur dizisinin 4. sezon yeni fragmanı yayınlandı. Çukur’un yeni sezonunda Baba olarak bilinen İdris Koçovalı karakterine can veren Ercan Kesal'ın ölmediği ve diziye geri döneceği iddia edildi. İdris Koçovalı Çukur'aa geri mi dönüyor? Ercan Kesal kimdir? Detaylar haberimizde…

Çukur 4. Sezon yeni fragmanı büyük bir heyecan yaşanmasına neden oldu. Dizinin yeni sezon 2. Fragmanında büyük bir masa etrafından toplanan Çukur’un çocuklarının göz yaşlarını tutamadıkları gözlemlenirken Yamaç Koçovalı’nın yaptığı duygusal konuşma gözlerden kaçmadı. Son gelen en büyük iddia ise masada oturan ve görünmeyen kişinin geçen sezon diziden ayrılan ve İdris Koçovalı karakterini canlandıran Ercan Kesal oldu.

İDRİS KOÇOVALI ÇUKUR’A GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Ercan Kesal geçen sezonda Çukur dizisinden ayrıldığı açıklamış ve izleyenleri oldukça üzmüştü. Geçen sezon kendi isteği ile diziden ayrılan Ercan Kesal, açıklamasında zor set şartlarının artık kendisi yorduğunu ve bu nedenle bıraktığını söylemişti.

ERCAN KESAL KİMDİR?

1959 yılında Nevşehir’in Amanos ilçesinde dünyaya gelen Ercan Kesal, ilk ve orta öğrenimini Avanos'ta, lise öğrenimini Nevşehir'de tamamladıktan sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1984 yılında mezun oldu. 1984-1990 seneleri arasında Ankara’da hekimlik yapan Kesal, halen 1990 senesinde kurduğu Özel Okmeydanı Hastanesinin yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmektedir.

İdris Koçovalı Çukur'a geri mi dönüyor? Ercan Kesal kimdir?

2004-2006 seneleri arasında İTİCÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Uygulamalı Psikoloji dalında master yapan Kesal, şu anda Yeditepe Üniversitesi Sosyal Antropoloji Doktora Eğitimine devam etmektedir.

2002 yılında yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın Uzak filmiyle oyunculuğuna ilk adımı atan Kesal, 2010 yılındaki Bir Zamanlar Anadolu’da filminde ödüle layık gösterildi. Oyuncu ve senarist olarak ulusal ve uluslar arası alanda ödüllerin sahibi oldu.

Oyuncu Nazan Kesal ile evli olan sanatçının Poyraz isminde bir de oğlu vardır. Çukur dizisinde canlandırdığı İdris Koçovalı karakteri ile herkesin gönlünde taht kuran Ercan Kesal, geçen sezon diziden ayrılarak hayranlarını oldukça üzmüştü.

Ercan Kesal’ın rol aldığı diziler ve filmler

2002 – Uzak
2009 – Derin (Emniyet Müdürü) / Kısa Film
2009 – Vavien (Süleyman)
2009 – Üç Maymun (Servet)
2010 – Albatrosun Yolculuğu (Maruf Şükrü)
2011 – Bir Zamanlar Anadolu’da (Muhtar)
2011 – Yozgat Blues (Yavuz)
2012 – Derin Nefes Al / Kısa Film
2012 – Hükümet Kadın (Aziz)
2012 – Küf (Basri)
2013 – Ben O Değilim (Nihat)
2013 – Salıncak / Kısa Film
2013 – Sen Aydınlatırsın Geceyi (İrfan)
2013 – Hükümet Kadın 2 (Aziz Veysel)
2015 – Bulantı (Doktor)
2016 – Eksi Bir
2016 – Yol Kenarı
2017 – Die Hölle (Gökhan)
2017 – Çukur (İdris Koçovalı) (TV Dizisi)

İdris Koçovalı Çukur'a geri mi dönüyor? Ercan Kesal kimdir? ile ilgili etiketler Çukur Ercan Kesal idris koçovalı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.