İdris Kardaş'tan ahlaksız manşete büyük tepki! "Teröristin ilk yardım çantaları"

Kendine Yurt adını uygun görüp, küçük bir çocuğun şehadetinden siyaset üreten CHP'ye yakın gazetenin ahlaksız haberi büyük tepki çekti... İdris Kardaş, Yeni Aktüel'deki yazısında bu ahlaksızlığı "Teröristin ilk yardım çantaları" başlığını uygun görmüş yazısında...

Yurt Gazetesi'nin "Eren Para için mi öldü?" başlığı ile "Hayata, kendilerine, ülkelerine, ailelerine, insanlara, çocuklara, yaşlılara, kadınlara, çiçeklere, ağaçlara, hayvanlara nasıl baktıklarını ele veriyorlar aslında" diyor kardaş.
Bu başlığı atanların terörü meşrulaştırmak için atmadıkları takla kalmadığını belirten Kardaş "Katillerin silikleşmesi, terör örgütlerinin adının anılmaması ve ölümlerin meşrulaştırılması için bir yol bulabilir miyiz diye, vicdan olmayan yüreklerinden beyin damarlarına sonuna kadar kan pompalıyorlar." diye yazıyor.
Ve Kardaş, Eren Bülbül gibi PKK'nın canına kıydığı her çocuğun arkasından bir bahane üretildiğinin altını "Hepsinde suçlu olan çocuklardı onlara göre." sözü ile çiziyor...
Kardaş, terör örgütlerine ilk yardım çantalığı yapılmasının nedenini ise "PKK ve diğer terör örgütleri ile aynı amaç ve heyecana sahipler......Sadece ulusal değil, uluslararası boyutta da çalışıyorlar." sözleri ile açıklıyor...
İşte İdris Kardaş'ın Yurt Gazetesi'nin ahlaksızlığına tepki gösterdiği yazısı...
Teröristin ilk yardım çantaları

"Eren para için mi öldü?" diye manşet atmış Yurt Gazetesi.

Hayata, kendilerine, ülkelerine, ailelerine, insanlara, çocuklara, yaşlılara, kadınlara, çiçeklere, ağaçlara, hayvanlara nasıl baktıklarını ele veriyorlar aslında. Bu hayat, hırs ve paradan ibaret olanlar için. Ülkesini sevmek, ailesini sevmek, çocukları sevmek, hayvanları sevmek bir şey ifade etmiyor ne yazık ki onlara.

15 yaşında ve dünyalar güzeli bir çocuğun teröristler tarafından öldürülmesi sonrası bu başlığı atanlar, ne yazık ki kendilerini sorgulamak durumundalar. Acaba bizde insaniyet namına bir şey var mı? Acaba hala yüreğimizin bir yerlerinde vicdan taşıyor muyuz? Terörü meşrulaştırmak için atmadıkları takla kalmadı. Katillerin silikleşmesi, terör örgütlerinin adının anılmaması ve ölümlerin meşrulaştırılması için bir yol bulabilir miyiz diye, vicdan olmayan yüreklerinden beyin damarlarına sonuna kadar kan pompalıyorlar.

Eren Bülbül. Güzel kardeşim. Yiğit adam. Bu insanlıktan nasibini almamışların seni yada bizi anlamalarını beklemiyoruz. Senin arkandan para için şehit oldu diyenler, PKK'nın canına kıydığı diğer çocuklar için de hep bir şeyler dediler.

Yasin Börü, Fırat Simpil, Hasan Yılmaz, Viyan Kanat, Oğuz Kaan Aydın, Ceylin Naz Aydın, M. İrem Çiftçi, Sadık Efe Açıkgöz, Ecrin Açıkgöz, H. Utku Gülbahar, Eray Özyol, Destina Peri Parlak, İbrahim Malay, Ahmet O. Günak, Havin Güneş, Fatih Güneş. Son iki yılda terör örgütü PKK'nın acımadan katlettiği güzel çocuklarımızdan sadece birkaçı. Yıllardır binlercesini öldürdüler böyle. Hepsinin ölümüne meşrulaştıracak bir kılıf buldular. Kurban eti dağıtana bir bahane, EYP ile oynayıp parçalanana ayrı bir bahane ürettiler hep. Hepsinde suçlu olan çocuklardı onlara göre.

Onlar, PKK ve diğer terör örgütleri ile aynı amaç ve heyecana sahipler. Beyinlerinin çalışma şekli, olaylara verdikleri refleksler, toplumca duyduğumuz acılara karşı duruşları, her şeyleri aynı. Katili aklamak, ölümleri çoğaltmak, çocukların ölümlerini meşrulaştırmak, faili saklamak en iyi yaptıkları şeyler. Bir terör örgütünün ilk yardım çantaları gibiler. Sadece ulusal değil, uluslararası boyutta da çalışıyorlar.

Eren. Güzel kardeşim. Bu alçaklıklara karşı mücadele etmek de bizim boynumuzun borcu. Sana ve teröristler tarafından katledilen diğer güzel çocuklarımıza da, teröristler tarafından anneleri, babaları katledilen yetim, öksüz çocuklarımıza da büyük bir borcumuz var ve sorumluluğumuz var.

İdris Kardaş'tan ahlaksız manşete büyük tepki! "Teröristin ilk yardım çantaları" ile ilgili etiketler idris kardaş yurt gazetesi eren bülbül
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.