CHP'ye yakınlığı ile bilinen 'YURT' gazetesinden Eren Bülbül'le ilgili ahlaksız haber!

PKK'lı teröristlerle yaşanan çatışmada ağır yaralanarak şehit olan Eren Bülbül'le ilgili CHP'ye yakınlığıyla bilinen YURT gazetesi ahlaksızca bir algı çalışmasına girişerek Eren'in 'para için' öldüğünü yazdı.

Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit olan Eren Bülbül, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Ancak 15 yaşındaki bir çocuğun şehadet mertebesine yükselmesi kimilerini rahatsız etti.

Mahalle muhtarı Nurettin Reis ile yapılan röportajı CHP gazetesi YURT "Eren para için mi öldü?" şeklinde ahlaksızca bir şekilde verdi. Özellikle sosyal medyada YURT gazetesine büyük tepkiler gelirken, tüm Türkiye'nin "iyi ki varsın" dediği Eren Bülbül'e alçakça dil uzatan gazetenin kapatılması istendi.

TERTER

Şehit Eren'in ağabeyi Arif Bülbül, "Eren televizyonda çatışma haberlerini izlediğinde, şehit olduğunda çok üzülür ve kızardı, 'ben de askere gideceğim ve şehit olacağım.' derdi. Gerçekten de oldu" diyerek Eren'in her fırsatta şehit olma isteğini dile getirmişti.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen 'YURT' gazetesinden Eren Bülbül'le ilgili ahlaksız haber! ile ilgili etiketler Şehit yurt gazetesi eren bülbül ahlaksız haber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.