İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Özgür Özel’den kazandığı 20 bin TL manevi tazminatı AFAD'a bağışlayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Özgür Özel’den kazandığı 20 bin lira manevi tazminatı, depremzedeler için harcanmak üzere AFAD’a bağışlayacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den manevi tazminat olarak kazandığı 20 bin lirayı depremzedeler için harcanmak üzere Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) bağışlayacak.

Bütçe görüşmeleri sırasında Bakan Soylu'ya yönelik hakaret içerikli paylaşım ve açıklamaları nedeniyle Özel'e Ankara 40. Asliye Hukuk Mahkemesinde açılan davada karar açıklandı.

Taraf avukatlarının hazır bulunduğu duruşmada, Özel aleyhine 20 bin lira manevi tazminata hükmedildi. Özel'in açtığı karşı dava ise reddedildi. Bakan Soylu'nun Özel'den tahsil edilecek 20 bin lirayı, depremzedeler için harcanmak üzere AFAD'a bağışlayacağı öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Özgür Özel’den kazandığı 20 bin TL manevi tazminatı AFAD'a bağışlayacak ile ilgili etiketler Özgür Özel Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.