İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a "Hadise" şoku! Şarkısını 20 bin TL farkla elinden aldı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Şubat ayında çıkarmayı planladığı şarkının heyecanını yaşıyordu. Ünlü şarkıcı Hadise ise Çıtak'ın şarkısını 20 bin TL fazla ödeyerek elinden aldı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Çıtak, "Her şarkıcıya ayrı bir fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk" sözleriyle isyan etti.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabından isyan etti. Yılbaşı gecesibabasının programına konuk olan ve danslarıyla dikkat çeken Dilan Çıtak son günlerde şarkı hazırlığında olduğunu duyurmuştu.

ŞARKIYI 20 BİN TL FARKLA HADİSE'YE KAPTIRDI

Heyecanlı bir şekilde hazırlıklarına devam eden İbrahim Tatlıses'in kızı Çıtak, son anda şarkıyı kaybetti. 20 bin TL farkla istediği şarkıyı Hadise'ye kaptıran Dilan Çıtak sitem etti..

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a "Hadise" şoku! Şarkısını 20 bin TL farkla elinden aldı!

Dilan Çıtak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Şubat ayında çıkarmak için hazırladığımız parça son dakika 20 bin TL fark ile Hadise'ye verildi. Yönetimi beceremeyen bir aracı sebebi ile. Her şarkıcıya ayrı fiyat ile gönderildiğini bilmiyorduk maalesef. Olsun en azından taş gibi ses okuyacak biz de son ses dinleyeceğiz"

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a "Hadise" şoku! Şarkısını 20 bin TL farkla elinden aldı! ile ilgili etiketler Dilan Çıtak Tatlıses İbrahim Tatlıses Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.