İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki Rolü Belli Oldu! Yeni Karakteri Öyle Güzel Olmuş Ki! Hayran Kalacaksınız

Dizide mehdi usta karakterini canlandıran Çelikkol, başarılı performansı ile çok beğenildi. Dizinin finalinden önce ayrılan oyuncu, dizide kaçırılan kızını kurtarmak isterken mafya tarafından öldürülmüştü.

TV 8 ekranlarında yayınlanan yaşanmış hayat hikâyesinden uyarlanan doğduğun ev kaderindir adlı dizide Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer almıştı.

Dizide mehdi usta karakterini canlandıran Çelikkol, başarılı performansı ile çok beğenildi.  Dizinin finalinden önce ayrılan oyuncu, dizide kaçırılan kızını kurtarmak isterken mafya tarafından öldürülmüştü.

İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki Rolü Belli Oldu! Yeni Karakteri Öyle Güzel Olmuş Ki! Hayran Kalacaksınız

Birçok yeni teklif alan Çelikkol, yeni durağı ATV ekranlarının vazgeçilmezi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu.

Dizi 3. Sezondur ekranlarda fırtına gibi eserken, 4. Sezonu merakla bekleniyor. 3. Sezonun final bölümünde dizinin başrol oyuncularından olan Murat Ünal’mış diziden ayrılmıştı. 4. Sezonda ise yeni sürprizler izleyenleri bekliyor.

İbrahim Çelikkol’un Dizideki Karakteri

Yeni sezonda İbrahim Çelikkol’un dizide hangi karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Dizide etkileyici bir karakteri canlandırması bekleniyor. Yavaş yavaş diziyle ilgili detaylar ortaya çıkarken Çelikkol’un da dizide intikam peşinde olacağı haberleri geliyor.

İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki Rolü Belli Oldu! Yeni Karakteri Öyle Güzel Olmuş Ki! Hayran Kalacaksınız - Resim : 2

Dizide hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek olan Çelikkol dizide aynı zamanda bir lojistik firmamın sahibidir. Diziye Beyrut sahneleri ile etkileyici bir giriş yapması bekleniyor.

Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’ya Demir Yaman’dan intikamını almak için gelecek ve dizideki tansiyonu iyice yükseltecek.

Yeni Sezona Merak Bekleniyor

103 bölümü geride bırakan dizi, sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. Senaryosunu Ayfer Tunç’un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu yer alıyor. 2018 tarihinde yayınlanan aşk, dram ve aksiyon türünde yer alan dizinin çekimleri Adana’da yapılıyor.

İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki Rolü Belli Oldu! Yeni Karakteri Öyle Güzel Olmuş Ki! Hayran Kalacaksınız - Resim : 3

İbrahim Çelikkol’dan başka diziye bir kişide daha transfer edildi. En son yine ATV ekranlarında yayınlanan akıncı dizisinde rol alan erkân Bektaş da bir zamanlar Çukurova dizi kadrosuna dâhil oldu.

İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’daki Rolü Belli Oldu! Yeni Karakteri Öyle Güzel Olmuş Ki! Hayran Kalacaksınız ile ilgili etiketler ibrahim çelikol
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.