İbo Show'da Yıldız Tilbe esintisi!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ve Yıldız Tilbe'nin uzun bir süredir arasının açık olduğu biliniyor. İbo Show'a konuk olan Cem Yılmaz ve Zafer Alagöz'ün Tilbe'nin bir şarkısını okumasının ardından Tatlıses'in canlı yayında yaptığı açıklama şaşırttı. Söz konusu açıklamaların ardından Tilbe'nin yıllar sonra İbo Show'a tekrardan konuk olup olmayacağı merak ediliyor.

Geçirdiği rahatsızlığın ardından yıllar sonra İbo Show programını yeniden çekmeye başlayan İbrahim Tatlıses'in son bölümdeki konukları Cem Yılmaz, Fuat Güner, Mazhar Alanson, Zafer Alagöz ve Özkan Uğur oldu.

Yılmaz'ın, A.R.O.G'un setinde Yıldız Tilbe'nin "Kop Gel Günahlarından" şarkısını dinlediklerini belirtti. Yılmaz'ın bu açıklamasının ardından Zafer Alagöz söz konusu Tilbe şarkısını okudu.

İbo Show'da Yıldız Tilbe esintisi!

Alagöz ve Yılmaz'ın şarkısı seslendirmesinin ardından Tatlıses, "Yıldız Tilbeye ait güzel bir şarkı" açıklamasını yaptı. Tatlıses Tillbe'nin şarkısıyla ilgili yaptığı açıklamalara şöyle devam etti:

"Yıldız'a, 'Bu şarkıyı okuyabilirmiyim?' dedim. 'Oku' dedi. Şarkı böylece yeniden gündeme geldi. Yıldız'ın yazdığı bir şarkı. Çok severiz. O bizim canımız!"

İbo Show'da Yıldız Tilbe esintisi! - Resim : 2

Tatlıses'in Tilbe hakkında söylediklerinin ardından Tilbe'nin bu sözlere nasıl karşılık vereceği ve senelerdir aralarındaki tartışma hakkında bir şey söylemeyen ikilinin İbo Show'da bir araya gelip gelmeyeceği merak konusu.

İBRAHİM TATLISES VE YILDIZ TİLBE ARASINDA NELER OLMUŞTU?

Seneler önce Yıldız Tilbe'nin İbo Show'a konuk olduğu sırada canlı yayında ikili arasında büyük bir kavga yaşanmış ve programda Tatlıses'in söylediği cümleler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Tatlıses Tilbe'ye, "Abi beni dövüyorlar, gel beni kurtar dedin. Ben de gelip seni p.... elinden kurtartım" demişti. Tilbe ise bu ağır cümlelere tahammül edemeyerek stüdyoyu terk ermişti. 

İbo Show'da Yıldız Tilbe esintisi! - Resim : 3

Tilbe ilk ve son kez 2016 yılında verdiği bir röportajda bu kon hakkında konuşmuştu. Söz konusu röportajta Tatlıses'i affettiğini belirten Tilbe şu ifadeleri kullanmıştı:

"Hiç kimseye karşı bir kırgınlığım yok! Darğınlık ve kızgınlık sürdürülmeye değecek şeyler değil! Hayatımız bu kadar uzun değil. Eğer ölmeyeceğimi bilseydim kimseyle muhattap olmazdım. Herkes kendi bayrağını taşır. Onun gibi biri, onun sesi gibi bir ses bir daha gelir mi bu dünyaya?"

 

 

İbo Show'da Yıldız Tilbe esintisi! ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe İbrahim Tatlıses ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.