Hyundai, Tucson'a rakip olacak cesur yeni SUV’u Mufasa'yı Tanıtıyor! İlk görseller paylaşıldı: Agresif bir canavara hazır olun…

Dünyanın önde gelen otomobil üreticilerinden biri olan Hyundai, ilk kez Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak olan en yeni SUV'si Mufasa'yı tanıttı. Mufasa'nın çarpıcı tasarımı yakın zamanda Koreli otomobil üreticisi tarafından Weibo'da paylaşıldı ve bu da bize yaklaşmakta olan araçtan neler bekleyebileceğimize dair bir ön fikir verdi. İşte yeni SUV’un özellikleri…

Önde gelen bir küresel otomobil üreticisi olan Hyundai, merakla beklenen yeni SUV'si Mufasa'nın tasarımını tanıttı. Şık ve şık araç, sadece birkaç gün içinde başlayacak olan Şanghay Otomobil Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkacak. Yeni yayınlanan görüntüler bize, Hyundai'nin Çin pazarına yakında girmesi planlanan bu heyecan verici yeni modelden neler bekleyebileceğimize dair bir fikir veriyor.

CESUR TASARIM VE KESKİN ÇİZGİLER

Hyundai tarafından paylaşılan görsellerden, Mufasa'nın Tucson'a benzer bir boyuta sahip olacağı ancak daha keskin ve daha agresif hatlara sahip olacağı anlaşılıyor. Aracın özellikle ön kısmı, dikey bir far ve arka lambadaki benzersiz ayrıntılar dahil olmak üzere çok farklı tasarım öğelerine sahiptir. Büyük Hyundai yazısını çevreleyen LED stop lambalarıyla otomobilin arkası da dikkat çekici.

Gelen haberlere göre Mufasa beş kişilik olacak ve tamamen dijital bir kokpitle gelecek ancak iç mekana dair henüz görsel bir bilgimiz yok. Mufasa'nın Çin dışında hangi pazarlarda satılacağı da henüz belli değil.

YENİ MUFASA’NIN TEKNİK DETAYLARI

Hyundai, Tucson'a rakip olacak cesur yeni SUV’u Mufasa'yı Tanıtıyor! İlk görseller paylaşıldı: Agresif bir canavara hazır olun…

Mufasa'nın teknik özellikleri henüz tam olarak bilinmezken, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) açıkladığı bir belge bize bazı ipuçları verdi. Buna göre aracın uzunluğu 4.475 mm, genişliği 1.850 mm ve yüksekliği 1.686 mm olacak ve Tucson’la benzer boyutlarda olacak.

Belgede ayrıca Mufasa'nın 158 beygir güç üreten 2.0 litrelik benzinli bir motordan güç alacağına da değinilirken, gelecekte hibrit motor seçeneği de söylentiler arasında.

Mufasa ile şirket, SUV tasarımında çıtayı bir kez daha yükseltti ve hem güçlü hem de zarif bir araç ortaya koydu. Cesur hatlarından en yeni özelliklerine kadar, Mufasa'nın dikkatleri üzerine çekeceği ve sürücüleri etkileyeceği kesin. Araç 18 Nisan’da tanıtılacak.

Hyundai, Tucson'a rakip olacak cesur yeni SUV’u Mufasa'yı Tanıtıyor! İlk görseller paylaşıldı: Agresif bir canavara hazır olun… ile ilgili etiketler Hyundai
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.