Hüsnü Çoban öldü mü? Özgür Ozan Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı?

Hüsnü Çoban öldü mü? Özgür Ozan Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında sevilerek izlenen Arka Sokakların son bölümünde Hüsnü Çoban'ın virüs nedeni ile hastaneye yatırılışını izlemiştik. Peki Hüsnü Çoban öldü mü?

Hüsnü Çoban öldü mü? Özgür Ozan Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Uzun yıllardır Arka Sokaklar kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Özgür Ozan'ın akıbeti merak ediliyor. Koronavirüs nedeni ile 552. bölümde hastaneye yatırılan Hüsnü Çoban yaşıyacak mı? Hastanedeki tedavisinin ardından iyileşerek ekibe dönen Hüsnü Çoban herkesi endişelendirdi.

ARKA SOKAKLAR'A ÜÇ YENİ YÜZ

Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda diziye üç yeni isim daha dahil oldu. Gizem Terzi, ekibe polis Sinem olarak katılacak. Perihan Ünlücan ise tuttuğunu koparan avukat Başak karakterine hayat verecek. Hakan Uygun’sa ekibe zorluk çıkaracak olan uluslararası bir çetenin reisi olarak izleyici karşısına çıkacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan’ı kurtarmak için, ekip hemen yola koyulur. Videonun gönderildiği IP’ye ulaşılmıştır ve dövüş yapılan adres tespit edilir. Ekip Hakan’ı kanlar içinde bulur. Özellikle Bahar oldukça endişelidir. Hakan hemen hastaneye götürülür. Ekip alınan telefon sinyali doğrultusunda Esmer, Olga ve Poyraz’ın peşine düş

Hüsnü Çoban öldü mü? Özgür Ozan Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler Özgür Ozan Arka Sokaklar Hüsnü Çoban öldü mü Hüsnü'ye ne oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.