Hünkar Yaman'dan Sonra Fekeli'de Gidiyor: Bir Zamanlar Çukurova'da Yaprak Dökümü...

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 4. yeni sezonla birlikte her şey tamamen değişiyor. Yeni sezon öncesinde afişi yayınlanan dizide eski karakterlerden Hünkar Yaman’ı canlandıran Vahide Perçin’in büyük bir sürpriz yapacağı iddia edildi.

ATV izleyenlerinin büyük bir merakla beklediği Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonundan yeni afiş sonunda geldi. Geçtiğimiz sezonda başrol oyuncularından bazılarının ayrılması sonrasında final yapacağı iddiaları gün yüzüne çıkan dizinin yeni sezonda bomba etkisi yaratacak senaryo ile izleyenlerinin karşısına çıkacağı duyuruldu.

Ümit karakterini canlandıracak Hande Soral’ın 103. bölümde diziden ayrılacağı tamamen belli olurken hemen ardından da Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık’ın Bir Zamanlar Çukurova’ya veda edeceği ifade edildi.

Hünkar Yaman'dan Sonra Fekeli'de Gidiyor: Bir Zamanlar Çukurova'da Yaprak Dökümü...

Dizinin belli bir dönem Züleyha ile Hakan Gümüşoğlu karakterleri üzerinden devam edeceği ve ilerleyen bölümlerde de Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova sürpriz bir şekilde geri döneceği gelen son haberler arasında yerini aldı.

Hünkar Yaman'dan Sonra Fekeli'de Gidiyor: Bir Zamanlar Çukurova'da Yaprak Dökümü... - Resim : 2

Dizinin 103. bölümü ile ilgili son fragmanın yayınlanması ile Bir Zamanlar Çukurova afişi de görücüye çıkmış oldu. Züleyha’nın başı yine dertten bir türlü kurtulmazken Demir’in artık olmayışı ve Fekeli’nin sürpriz ayrılığı ile Ümit karakterini canlandıran Hande Soral’ın vurulması olayların akışını daha dan değiştirecek.

Hünkar Yaman'dan Sonra Fekeli'de Gidiyor: Bir Zamanlar Çukurova'da Yaprak Dökümü... ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık vahide perçin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.