"Hülya neden böyle? Hülya derdini söyle!"

Hülya Avşar'ın, geçtiğimiz günlerde programında söylediği "Kadın evde çocuk büyütsün, kocasını karşılasın" sözleri Kadınlar Günü'ne de damgasını vurdu. Taksim'de toplanan on binlerce kadın "Hülya neden böyle? Hülya derdini söyle!" sloganları attı.

Hülya Avşar'ın, "Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" sözlerine tepkiler bitmek bilmiyor.

KADINLAR GÜNÜ'NE DE DAMGA VURDU

Dünya Kadınlar Günü kapsamında Taksim'de yürüyüş kapan on binlerce kadın, kadına şiddeti, tacizi ve tecavüzü protesto etti. Zaman zaman Hülya Avşar aleyhine sloganların da atıldığı yürüyüşte. Avşar kızı için açılan "Hülya neden böyle, Hülya derdini söyle" pankartı da dikkat çekti.

NE OLMUŞTU?

Hülya Avşar'ın programda kadınlarla ilgili yorumları sosyal medyada eleştiri toplamıştı. Hülya Avşar "Ben şeyciyim. Erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını kendi büyütsün, yemeğini yapsın, kocasını karşılasın" demişti.

Oyuncu Mehmet Aslantuğ araya girerek "Tam bu değil galiba. Bu biraz sertleşmiş hali. Üretime girmesi lazım kadının. Muasır medeniyet seviyesi başka türlü olmuyor var ya Ata'nın işaret ettiği" diye yanıt vermişti.

"Hülya neden böyle? Hülya derdini söyle!" ile ilgili etiketler Hülya Avşar hülya neden böyle hülya derdini söyle kadınlar günü pankart
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.