Hülya Avşar'dan Öykü Karayel'e övgü!

Netflix'in yeni Türk dizisi Bir Başkadır hikayesi ve Öykü Karayel'in performansı ile konuşulmaya devam ediyor. Karayel'in oyunculuğuna ünlü sanatçı Hülya Avşar'dan övgü dolu bir yorum geldi.

Berkun Oya'nın senaryosunu yazdığı Bir Başkadır sosyal medyayı salladı. Günlerdir konuşulan dizide ise en dikkat çeken isim Öykü Karayel idi. Meryem karakteriyle inanılmaz bir oyunculuk sergileyen Karayel'e sosyal medyada övgü yağıyor.

Fatih Artman, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy ve Tülin Özen'le birlikte başrol oynayan Öykü Karayel, oyunculuğuyla izleyenlerden tam not aldı.

Kuzey Güney dizisinde Öykü Karayel'in canlandırdığı Cemre karakterinin annesini oynayan ünlü oyuncu Zerrin Tekindor da eski rol arkadaşı için övgü dolu ifadeler kullanmıştı. Tekindor'dan sonra Hülya Avşar da bir paylaşım yaptı.

 Hülya Avşar'dan Öykü Karayel'e övgü!

Avşar açıklamasında "O kadar çok övgü duydum ki Öykü Karayel’le ilgili, merakla baktım diziye bırakamadım. Öykü, oyunculuğun bende saygı uyandırdı. Seni, diğer oyuncuları ve tüm ekibi tebrik ediyorum" yazdı.

 

 

Hülya Avşar'dan Öykü Karayel'e övgü! ile ilgili etiketler Hülya Avşar Öykü Karayel Bir Başkadır
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.